Sajttekercs
Hozzávalók:
- 200 g trappista sajt
- 150 g félzsíros tehéntúró
- 60 g gépsonka
- 100 ml kefir
- só
- zöldpetrezselyem ízlés szerint
Elkészítés:
A sajtot forró vízben megolvasztjuk, alufóliára tesszük és vékonyan kinyújtjuk. A félzsíros tehéntúrót a kefirrel, az apróra vágott zöldpetrezselyemmel simára keverjük, ízesítjük sóval és rákenjük a kinyújtott sajtra. Vékony sonkaszeletekkel a túrót beborítjuk és feltekerjük. Lehűtve tálaljuk, friss zöldpetrezselyemmel vagy bazsalikommal díszítjük.
Hasonló receptek
Babsaláta
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zöldséges vagdalt
Vegetáriánus, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Köszvény
Három sajtos gnocchi
Vegetáriánus, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes