Bogyós frappé

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg piros bogyós gyümölcs (ribizli
  • eper
  • málna
  • áfonya
  • stb.)
  • 10 evőkanál narancslé
  • 6 dl tej
  • cukor

Elkészítés:

A megmosott és lecsepegtetett gyümölcsöket (lehetnek mélyhűtöttek is) mixerben pépesre törjük és átszűrjük egy szitán. Hozzákeverjük a narancslevet és a tejet, s cukorral édesítjük. Poharakba öntjük és azonnal kínáljuk.

Hasonló receptek

Szimfónia

Ital, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Citrus-joghurtital

Ital, Könnyű

Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Tea orosz módra

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: