Magyaros rakott spagetti

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg spagetti
  • 40 dkg borjúhús
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 15 dkg zöldpaprika
  • 10 dkg paradicsom
  • 6 dkg vaj
  • 3 dkg zsemlemorzsa
  • pirospaprika
  • olaj

Elkészítés:

A spagettit sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük és az olvasztott vajjal összekeverjük. Az apróra vágott hagymát olajban aranysárgára pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a nagyon apróra vágott borjúhúst. Megsózzuk és kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Kivajazott, zsemlemorzsával meghintett tűzálló tálba tesszük a spagetti felét. Ráhelyezzük a borjúhúst, tetejére rakjuk a vékony karikára vágott paprikát és paradicsomot. Befedjük a maradék tésztával és meglocsoljuk a hús levével. Közepes hőmérsékletű sütőben 15-20 percig sütjük.

Hasonló receptek

Sajtos húsfalatok

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Brokkolis csirkemell pennével (2 személyre)

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Töltött káposzta

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: