Karfiol vajas morzsával
Hozzávalók:
- 1kg karfiol
- 5 dkg vaj
- 3 evőkanál zsemlemorzsa
- 1 tejföl
- só.
Elkészítés:
A sós vízben megfőtt, lecsurgatott karfiolt tűzálló tálba rakjuk, tetejére locsoljuk a tejfölt, meghintjük a vajban pirított zsemlemorzsával, és a sütőben aranybarnára pirítjuk.
Hasonló receptek
Árpakása gyümölccsel
Egytálétel, Közepes
Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajtos metéltfelfújt
Egytálétel, Könnyű
Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes
Olasz zöldséges tészta
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes