Magyaros makaróni

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 3 ujjnyi szelet császárhús
  • 50 dkg sertéscomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 cikk fokhagyma
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • 2 zöldpaprika
  • 1 paradicsom
  • 60 dkg makaróni
  • 12 dkg reszelt sajt

Elkészítés:

A császárszalonnát kockára vágjuk, zsírjára sütjük, hozzáadjuk a szintén apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd ha már kész a pörköltalap, jöhet a kockára vágott sertéscomb, a fokhagyma, a só és kis adagokban a víz. Ha elkészült a pörkölt, adjuk hozzá a karikára vágott zöldpaprikát és a paradicsomot. Főzzük ki a makarónit, majd ha leszűrtük, keverjük össze a pörkölttel. Öntsük jénai edénybe, szórjuk meg reszelt sajttal és süssük forró sütőben kb. 20 percet.

Hasonló receptek

Kocsonya őzgerincben

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Rakott Burgonya

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Káposztás báránysült

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: