Rakott kenyér
Hozzávalók:
- 30-40 dkg darált sertéshús
- gluténmentes ketchup
- gluténmentes pizzakrém
- gluténmentes kenyérszeletek
- fűszerek ízlés szerint
- 1 fej vöröshagyma
- reszelt sajt
- 3 tojás
- olaj
- só
Elkészítés:
A darált húst a hagymával kevés olajon megpirítjuk, jól befűszerezzük és készre pároljuk. A végén teszünk bele egy kevés ketchupot és pizzakrémet. Önthetünk rá 1-2 kanál vizet, hogy ne legyen annyira sűrű. Egy jénai tálat kiolajozunk és egy sor kenyeret teszünk rá, melyet előtte felvert tojásba forgatunk, mintha bundáskenyeret készítenénk. Ezután egy réteg darált hús jön, majd újra kenyér. 200°C-on süssük 15-20 percig, majd szórjuk meg reszelt sajttal és pirítsuk rá.
Hasonló receptek
Magyaros makaróni
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Francia rakottburgonya 2.
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sárgarépás-fetás cannelloni
Egytálétel, Közepes
Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes