Csirkecomb római tálban
Hozzávalók:
- 1/2 fej édeskáposzta
- 1 kg krumpli
- 3-4 szál sárgarépa
- csirkecombok (én 4 duplát tettem rá)
- só
- bors
- kakukkfű
- ételízesítő
- egy pici olaj
Elkészítés:
Először is a káposztát csíkokra szeleteltem a tál aljara raktam, megszórtam egy kevés sóval, borssal ételízesítővel, erre helyeztem a meghámozott negyedekre vágott krumplit és a megtisztított, karikára vágott sárgarépát, szintén fűszereztem ételízesítővel, egy pici sóval. Erre ráhelyeztem a fűszerezett csirkecombokat amit megszórtam egy kevés kakukkfűvel, ételízesítővel, és meglocsoltam egy kevés olajjal. A tálat lefedtem és kb. 1. 5 óra hosszáig sütöttem a sütőbe 200 fokon, vagyis addig míg a combok szép pirosra sültek.
Hasonló receptek
Aszpikos vegyes zöldség
Egytálétel, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Fűszeres vaddisznó
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Makaróni olasz módon
Egytálétel, Könnyű
Cukormentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes