Magyaros rák
Hozzávalók:
- 5 evőkanál olívaolaj
- 4 gerezd fokhgyma
- 1 kávéskanál erős pista
- 1 kávéskanál édes pirospaprika
- fél kg fagyasztott garnélarák vagy koktélrák
Elkészítés:
Hagyjuk a rákot felolvadni. Megtisztítjuk a fokhagymát és fokhagymanyomón átnyomjuk. Az olívaolajat serpenyőbe öntjük, majd a tűzre tesszük. Amíg hideg beletesszük a fokhagymát, a paprikakrémet és az édes paprikát. Amikor az olaj már forró beletesszük a rákot és kevergetem néhány másodpercig, amíg átforrósodik. Friss kenyérrel tálaljuk.
Hasonló receptek
Ropogós magos háromszögek, avokádó krémmel
Előétel, Nehéz
Mogyorómentes, Cukormentes
Tavaszi krumpli paradicsommal
Előétel, Könnyű
Allergia, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Kacsamáj roueni mártáson
Előétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes