Virslisaláta
Hozzávalók:
- 200 g baromfi virsli
- 150 g trappista sajt
- 150 g ecetes uborka
- 1 kávéskanál napraforgóolaj
- 1 kávéskanál mustár
- só
- fehér bors
- citromlé
- vöröshagyma ízlés szerint
Elkészítés:
A mustárt elkeverjük a napraforgóolajjal, citromlével, sóval, borssal. Beletesszük a karikákra vágott baromfi virslit, hagymát, a kockákra vágott uborkát és sajtot. Óvatosan összekeverjük, majd hűtjük. Friss fűszernövényekkel megszórva tálaljuk.
Hasonló receptek
Banánsaláta
Saláta, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Rizssaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Laktózmentes, Májproblémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Parmezános mártás
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes