Tatárbifsztek

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tojásmentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg marhacomb
  • 1 fej hagyma
  • gerezd fokhagyma
  • 10 dkg vaj
  • bors
  • pirospaprika
  • gyömbér
  • kiskanál mustár

Elkészítés:

A hártyáitól, ínaktól megtisztított marhahúst vékonyan bekenjük mustárral mindkét oldalon, letesszük egy jénaiba, ráhelyezünk karikára vágott hagymát, majd megint a mustáros hús és így rétegezzük. Egy alufóliával letakarjuk és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap az egészet kétszer, háromszor, ledaráljuk összekeverjük a fűszerekkel. A jól összedolgozott masszát tálba teszem. Pirítós kenyérrel is finom, de úgyis tálalhatjuk, hogy minden adag közepébe egy nyers tojás sárgáját teszek. Adagonként Energiaértéke: 120 kcal, szénhidrát. 2g

Hasonló receptek

Könnyű töltött hagyma

Előétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirkemájkoktél

Előétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Rizses fasírt falatkák

Előétel, Könnyű

Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: