Kefires csirkeszárny

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg csirkeszárny (én csirkemellfiléből szoktam)
  • 2 evőkanál liszt
  • 3 evőkanál olaj
  • 2 dl kefir
  • 5 dkg reszelt füstölt sajt
  • 1 teáskanál piros fűszerpaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 mokkáskanál őrölt fekete bors
  • 1 púpozott mokkás kanál só

Elkészítés:

A húst mindkét oldalán megsózzuk. A lisztet a paprikával, a borssal összekeverjük, a húsokat megforgatjuk benne. Tepsibe rakjuk. A kefirt az olajjal a zúzott fokhagymával és a maradék lisztes keverékkel összekeverjük, bele tesszük a reszelt sajtot és a maradék sót, majd a húsra öntjük. Előmelegített sütőben, lefedve kb. 30-40 perc alatt készre sütjük.

Hasonló receptek

Csirkemáj grillsütőben

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtos-tejfölös tepsiben sült csirkemell

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Lecsós szelet piritott csirkemájjal

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: