Gombás csirkefasírt
Hozzávalók:
- 4 csirkemell
- 20 dkg gomba
- 2 tojás
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 dl tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- liszt
Elkészítés:
A csirkemellfiléket bőrükkel és a gombával együtt kétszer átdaráljuk. Hozzákeverjük a többi hozzávalót és addig gyúrjuk, amíg formázható lesz. Vizes kézzel pogácsákat formálunk, lisztben megforgatjuk, bő, forró olajban pirosra sütjük. Hidegen is finom.
Hasonló receptek
Csőben sült brokkoli sonkával
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes
Sült tarjarolád
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Magyaros rakott spagetti
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes