Fekete-fehér muffin

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 12 darabhoz
  • töltelék: 15 dkg túró
  • kevés édesítő
  • ami hőre nem bomlik
  • 1 evőkanál tej
  • tészta
  • 15 dkg zabkorpa
  • 1 csomag csokis pudingpor (u1-es)
  • 2 1/2 teáskanál sütőpor
  • 1/2 teáskanál szódabikarbóna
  • 1 tojás
  • 14 dkg édesítő
  • ami hőre nem bomlik
  • 2,8dl joghurt
  • 0,8 dl olívaolaj

Elkészítés:

A túrót elkeverjük az édesítővel, tejjel. A zabkorpát, pudingport, sütőport, szódabikarbónát egy másik tálban összekeverjük. A tojást felverjük, összekeverjük az édesítővel, jogival, olajjal. Hozzáadjuk a zabkorpás keveréket és belekeverjük. A muffinsütőt kibéleljük papírral, beleteszünk 1 evőkanál masszát, rá a töltelék, arra újra massza (nekem 1 evőkanál massza ment a tetejére is és az aljára is) 20-25 percig sütjük. Aki szeretné, a tetejére egy U1-es csokimázt tehet.

Hasonló receptek

Kínai spagetti

Tésztaféle, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Reform gyümölcskenyér

Tésztaféle, Könnyű

Csontritkulás, Keringési problémák, Cukormentes

Káposztás sztrapacska

Tésztaféle, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: