Káposztás sztrapacska

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Közepes

Diéta: Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 kis fej édes káposzta vagy 30 dkg savanyú káposzta
  • 10 dkg gluténmentes lisztkeverék
  • 5-6 nagyobb burgonya
  • 3 evőkanál olaj
  • 10 dkg juhtúró
  • 1 tojás
  • bors

Elkészítés:

A káposztát lereszeljük és olajon puhára pároljuk. A burgonyát szintén lereszeljük, s 1 tojással, liszttel, sóval galuska keménységű tésztát állítunk össze. A galuskát forró sós vízbe szaggatjuk és kifőzzük. A leszűrt tésztát végül a káposztára szedjük, rámorzsoljuk a juhtúrót, összerázzuk, borssal ízesítjük.

Hasonló receptek

Juhtúrós pogácsa

Tésztaféle, Könnyű

Gluténmentes, Gyomorfekély, Epebetegség, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Tálban sütött húsos babos tészta

Tésztaféle, Közepes

Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Aranygalusaka

Tésztaféle, Közepes

Laktózmentes, Hízókúra, Hasnyálmirigy, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: