Orosz hússaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg sült/főtt hús
  • 20 dkg ecetes uborka
  • főtt
  • füstölt nyelv/sonka
  • 30 dkg főtt burgonya
  • 30 dkg alma
  • tartármártás
  • 3 főtt tojás
  • őrölt bors
  • mustár
  • citrom

Elkészítés:

A húst, a héjában főtt burgonyát, a meghámozott uborkát, az almát és a főtt tojást egyenletes csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, mustárt, citromlevet adunk hozzá, majd összekeverjük a tartármártással. A tetejére metéltre vágott füstölt nyelvet / sonkát szórunk. Ha kész, pár órát hűtőben érleljük.

Hasonló receptek

Capellini saláta

Saláta, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldfűszeres saláta koktélparadicsommal

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkesaláta juhtúrósan

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: