Töltött kivi
Hozzávalók:
- 8 kivi
- 15 dkg főtt csirkehús
- 15 dkg anikó sajt
- 1 majonéz
- 1/2 narancs reszelt héja és leve
- reszelt citromhéj
- salátalevél a tálaláshoz
Elkészítés:
A meghámozott gyümölcsöket hosszába félbevágjuk, a belsejüket kivájjuk. A kikanalazott kivit összekeverjük az apróra vágott hússal, a felkockázott sajttal. Hozzákeverjük a leszűrt narancslét, a narancs- és citromhéjat, végül a majonézt. Ezzel a keverékkel megtöltjük a kiviket és salátalevéllel díszített tányéron tálaljuk.
Hasonló receptek
Rizssaláta édes-savanyú mártással
Saláta, Könnyű
Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tortellini saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Narancsos Tonhalas Salata
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes