• Szedhetek-e potencianövelőt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! 2010 márciusában volt egy infarktusom, és stentet kaptam (remélem jól írtam), és szednem kell néhány gyógyszert. Ezek: Kardogrel, Betaloc ZOK, Cardilopin 5mg, Lavestra 100mg, Zocor, Kaldyum, és Furosemid-ratiopharm. Mióta ezeket a gyógyszereket szedem, az erekcióm nem olyan, mint addig volt. (kisebb, és rövidebb). Létezik-e olyan potencia növelő, amit ezek mellett a gyógyszerek mellett alkalmazni lehet. Nagyon szeretnék újra normális szexuális életet élni. Lassan már nem merek bele- kezdeni sem, mert félek, hogy "nem lesz elég" a partnerem részére, és félek a kudarctól. Most próbálok új életet kezdeni egy másik hölgy mellett, és szeretném, ha szexuális téren is boldog lenne. A házi orvosommal nem boldogultam, csak azt mondja egyfolytában, hogy felejtsem el. Teljesen normális életet élek, és hívatás szerűen néptáncot táncolok, és tanítok. A kétórás próbát szünet nélkül végig tudom mozogni. Ha van rá lehetősége, kérem segítsen. Tisztelettel: egy ismét normális szexre vágyó 55 éves pasi

        Dr. Bene Orsolya válasza a potencia növelő témában

        Kedves kérdező! Ezek mellett a gyógyszerek mellett nincs akadálya pl. Viagra szedésének (nitrát tartalmú szerek mellett nem szabad, pl. Nitromint, Olicard), csak a dózisra kell jobban odafigyelni, mert pl. a Zocor befolyásolhatja a lebomlást (a kisebb dózisú tablettával kezdjen). Mindenképpen egyeztessen a kardiológusával is, mivel ő ismeri pontosabban az állapotát, a kamrafunkcióját (bár ha simán végigtáncol két órát panaszok nélkül, valószínűleg a szex és a gyógyszer sem fog gondot jelenteni), ill. esetleg érdemes még urológussal konzultálni. Erre a vénykötelesség miatt is szükség van, bár jópár hirdetést lehet olvasni olcsón beszerezhető potencianövelőkről, ezek nem biztonságosak, a hatásuk, hatóanyag-tartalmuk nem kiszámítható.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. augusztus 11., 13:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 21:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Kérdésem a következő gyógyszerrel kapcsolatos.Elhúzódó influenziás,szünni nem akaró köhögésre a h.orvos a Fromilid 500mg gyógyszert írta fel.A mellékelt tájékoztatót elolvasva nem mertem elkezdeni szedni a...