• Dr. Csősz György

    nőgyógyász

    1486

    kérdésre
    válaszolt

    Szakterülete:

    nőgyógyász

    Bemutatkozás:


    1963 május 29-én születtem Debrecenben. Édesapám id. dr. Csősz György sebészorvos, édesanyám Hertelendy Zsuzsanna pedagógus.    Tanulmányok:    Általános iskolai tanulmányaimat a VI. kerületi Vörösmarty u-i iskolában kezdtem, majd az V. kerületi Szemere u-i iskolában német tagozaton folytattam.    Középiskolába a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumba jártam, mint bennlakó diák. Érettségi után sikertelen egyetemi felvételim miatt, a Budapesti Szt. István kh. szülészetén dolgoztam, mint műtőssegéd.    1983 és 1989 között a SOTE AOK-t végeztem.    Szakmai tapasztalatok:    Szigorló évtől kezdve a Péterfy Sándor utcai kórház szülőszobáján kezdtem dolgozni, mint takarító és az OMSZ-nál mint mentőtiszt.    Diplomázás után a Péterfy kh. szülészetén helyezkedtem el, ahol a mai napig dolgozom.    Mentőtiszti képesítésemet 1988-ban, szakvizsgámat Szülészet- Nőgyógyászatból 1993-ban tettem le. 1998-ban szereztem meg az ultrahangos jártassági vizsgámat.    1999. május 1. óta másodállásban az EUROPA MENTŐSZOLGÁLAT, majd a VECSÉSI EÜ. SZOLGÁLAT keretein belül orvosi ügyeletet látok el Pest megyében.    2000 óta dolgoztam ugyancsak másodállásban az OEP felülvizsgáló orvosokat koordináló osztályának, mint felülvizsgáló főorvos ugyancsak Pest megyében. Mindezek mellett az OMSZ-nál rendszeresen felkérésre oktatom a mentőtiszteket és az ápolókat a Szülészeti Oxyológiára.    Az elmúlt időszakban az EÜ rendszerében bekövetkezett változások miatt a Péterfy kórházról levált XVI. Kerületi szakrendelőbe került az állásom nagyobbik része.    Ugyanakkor a három éves egészségbiztosítói munka felkeltette az egészségbiztosítás felé az érdeklődésemet. Így 2003 szeptemberében elkezdtem a Biztosítási Szakorvosi szakképesítés megszerzését. Ezt a szakvizsgát 2005 szeptember 25-én kiválóan megfelelt eredménnyel letettem. 2007 óta felvételt nyertem az Igazságügyi Szakértői Névsorba így szakértőként is dolgozom.

   • Hirdetések
   • Dr. Csősz György legutóbbi válaszai
    nem kizárható, de ha rendesen szedte minimalis az esély. Két hét mulva csináljon egy tesztet.
    majd meglátjuk, de igen kicsi a valószínűsége.
    Hagyja abba a szoptatást. Össze vissza bombázza a hormonjait. A szoptatás önnmagában vérzést okozhat. A sürgősségi fogamzásgátlás is, a Norcolut is a Depo is. Ezek összesen pláne. Semmit ne szedjen és ne szoptasson. Talán akkor 3 hónap alatt rendben beáll a ciklusa. A szövettant természetesen várja meg!! Az is fog segíteni a továbbiakban. Valószínűleg tökéletlen ny.h. képzés lesz benne.
    Ez így normális ne keressen bajt.
    A panaszai egyértelműen nem függenek össze a műtéttel. Nem írta pontosan, hogy mi fáj de a hüvelyi panaszokat nem a műtét okozza. Keresse fel orvosát.
    Igen de jobb ha felkeresi a szülést vezető intézetet.
    Igen jól értelmezi és kiegészítőre is szükség van
    Elvileg már véd a tabletta de biztonság kedvéért ebben a ciklusban használjanak óvszert