• Dr. Csősz György

    nőgyógyász

    1502

    kérdésre
    válaszolt

    Szakterülete:

    nőgyógyász

    Bemutatkozás:


    1963 május 29-én születtem Debrecenben. Édesapám id. dr. Csősz György sebészorvos, édesanyám Hertelendy Zsuzsanna pedagógus.    Tanulmányok:    Általános iskolai tanulmányaimat a VI. kerületi Vörösmarty u-i iskolában kezdtem, majd az V. kerületi Szemere u-i iskolában német tagozaton folytattam.    Középiskolába a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumba jártam, mint bennlakó diák. Érettségi után sikertelen egyetemi felvételim miatt, a Budapesti Szt. István kh. szülészetén dolgoztam, mint műtőssegéd.    1983 és 1989 között a SOTE AOK-t végeztem.    Szakmai tapasztalatok:    Szigorló évtől kezdve a Péterfy Sándor utcai kórház szülőszobáján kezdtem dolgozni, mint takarító és az OMSZ-nál mint mentőtiszt.    Diplomázás után a Péterfy kh. szülészetén helyezkedtem el, ahol a mai napig dolgozom.    Mentőtiszti képesítésemet 1988-ban, szakvizsgámat Szülészet- Nőgyógyászatból 1993-ban tettem le. 1998-ban szereztem meg az ultrahangos jártassági vizsgámat.    1999. május 1. óta másodállásban az EUROPA MENTŐSZOLGÁLAT, majd a VECSÉSI EÜ. SZOLGÁLAT keretein belül orvosi ügyeletet látok el Pest megyében.    2000 óta dolgoztam ugyancsak másodállásban az OEP felülvizsgáló orvosokat koordináló osztályának, mint felülvizsgáló főorvos ugyancsak Pest megyében. Mindezek mellett az OMSZ-nál rendszeresen felkérésre oktatom a mentőtiszteket és az ápolókat a Szülészeti Oxyológiára.    Az elmúlt időszakban az EÜ rendszerében bekövetkezett változások miatt a Péterfy kórházról levált XVI. Kerületi szakrendelőbe került az állásom nagyobbik része.    Ugyanakkor a három éves egészségbiztosítói munka felkeltette az egészségbiztosítás felé az érdeklődésemet. Így 2003 szeptemberében elkezdtem a Biztosítási Szakorvosi szakképesítés megszerzését. Ezt a szakvizsgát 2005 szeptember 25-én kiválóan megfelelt eredménnyel letettem. 2007 óta felvételt nyertem az Igazságügyi Szakértői Névsorba így szakértőként is dolgozom.

   • Hirdetések
   • Dr. Csősz György legutóbbi válaszai
    Ehhez el kell végeznie az orvosi egyetemet. Mivel ezt nem végezte el, nem lehet elmagyarázni. Lényeg az, hogy rendben van minden. Bizzon meg orvosában!!!!
    Bizzon az orvosában, azt kell tenni amit mond.Minden rendben
    Kezelő orvossal kell megbeszélni!!
    Igen lehet hogy csak minimális a vérzés. Szedni tovább rendesen
    Nem biztos.hogy ez a vérzés lehet hogy csak ürül. Nyolc héten belül lesz a menses Ilyen műtét után ez normális.
    Elvileg nem hat egymásra a két szer.
    Semmi baj, a levél végigszedése után hagyjon szünetet.
    Kissé zavaros a leírás, de ha igaz, akkor nem lehet terhes.
    Nem véd!!! Nem lehet kihagyni!! meg kell most már várni a rendes mensest és újra kezdeni. EL KELL OLVASNI a mellékelt TÁJÉKOZTATÓT!
    Cerazett, vagy bármelyik szoptatás meletti tablettát.
    Nincs semmi baj ez előfordul. csak hüvelykezelés kell
    Ebben az esetben nem kell tartania
    Valószínüleg jól döntött.