Paneer Korma
Hozzávalók:
- 4-5 evőkanál vaj
- 2-3 vékonyra vágott vöröshagyma
- 1 babérlevél
- gyömbér
- 60 dkg (répa
- bab
- zöldborsó) vegyes zöldség
- só
- masala fűszerkeverék
- 2 evőkanál őrölt koriander
- fél evőkanál fűszerpaprika
- fél csésze joghurt
- fél csésze forróvíz
- 1 csésze tejszín
- koriander (apróra vágott)
Elkészítés:
Wokban forrósítsuk fel a vajat és pirítsuk aranysárgára a hagymát. Tegyük hozzá a gyömbért és a babérlevelet, majd két perc pirítás után szórjuk bele a zöldségeket a masala fűszerkeverékkel együtt. Sózzuk meg és lefedve főzzük készre.
Hasonló receptek
Csőben sült kelvirág
Vegetáriánus, Könnyű
Gyomorfekély, Csontritkulás, Epebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes
Padlizsános lasagne
Vegetáriánus, Közepes
Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Francia zöldséges lecsó
Vegetáriánus, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes