Juhtúróval töltött gomba (sütőben sütve)

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 6 nagy gomba
  • 10 dkg juhtúró
  • 5 dkg sajt
  • két kisebb fej paradicsom
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítés:

Egy lábosban vizet forralok, beleteszem a megtisztított gombafejeket és 2 percig főzöm. Kiveszem, lecsepegtetem egy tésztaszűrőben. Egy tűzálló tálat kiolajozok, a gombafejeket beleteszem, sózom, borsozom, majd megtöltök őket juhtúróval és mindegyikre egy kis darab sajtot vagy egy karika paradicsomot teszek. Megpermetezem oliva olajjal és 15 percig sütöm.

Hasonló receptek

Gombás rakott tök

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Gomba tejfölös-sajtos mártásban

Vegetáriánus, Könnyű

Cukormentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes

Gombafejek juhtúróval töltve

Vegetáriánus, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: