Juhtúróval töltött gomba (sütőben sütve)
Hozzávalók:
- 6 nagy gomba
- 10 dkg juhtúró
- 5 dkg sajt
- két kisebb fej paradicsom
- olívaolaj
- só
- bors
Elkészítés:
Egy lábosban vizet forralok, beleteszem a megtisztított gombafejeket és 2 percig főzöm. Kiveszem, lecsepegtetem egy tésztaszűrőben. Egy tűzálló tálat kiolajozok, a gombafejeket beleteszem, sózom, borsozom, majd megtöltök őket juhtúróval és mindegyikre egy kis darab sajtot vagy egy karika paradicsomot teszek. Megpermetezem oliva olajjal és 15 percig sütöm.
Hasonló receptek
Gombás rakott tök
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Gomba tejfölös-sajtos mártásban
Vegetáriánus, Könnyű
Cukormentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes
Gombafejek juhtúróval töltve
Vegetáriánus, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes