Zöldbabsaláta, kefirrel
Hozzávalók:
- 150 g zöldbab
- 1 dl kefir
- 1 teáskanál mustár
- 1 teáskanál ecet
- 1 teáskanál cukor
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítés:
A megtisztított, megmosott zöldbabot körülbelül két centiméteres darabokra vágjuk, puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, hagyjuk kihűlni. A kefirben elkeverjük az ecetet, a mustárt, a cukrot és a zúzott fokhagymát. A salátaöntettel összekeverjük a zöldbabot.
Hasonló receptek
Ananászos tonhal saláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Gyümölcsös idénysaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Rizssaláta csirkehússal
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes