Linzerkarika (tej és tojás nélkül)
Hozzávalók:
- 22 dkg schär mix c
- 10 dkg darált dió
- 10 dkg porcukor
- 20 dkg margarin
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, hűtőben pihentetjük néhány órát (lehet egy éjszakát is), majd hidegen kinyújtjuk és kiszúrjuk. 200°C-on világos színűre sütjük. Megtöltjük lekvárral, s meghintjük porcukorral. Másnapra beszívja a lekvárt és finom puha lesz.
Hasonló receptek
Zabpelyhes tallér
Desszert, Könnyű
Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Habcsók (tej nélkül)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Rafaello szelet
Desszert, Közepes
Hízókúra, Mogyorómentes