Káposztasaláta 2.
Hozzávalók:
- ecet
- 2 teáskanál cukor
- 1 fej fehér káposzta
- (őrölt) kömény
- fehérbors
- só
Elkészítés:
Egy fej friss káposztát vékony csíkokra vágunk. Besózzuk és állni hagyjuk. Közben elkészítjük hozzá a salátalevet cukorból, pici köménymagból, fehérborsból, ecetből és vízből. Jól elkeverjük, aztán ráöntjük a káposztára. Kicsit állni hagyjuk. Hidegen nagyon finom.
Hasonló receptek
Sajtos saláta pulykasonkával
Saláta, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Feta sajtos saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Mediterrán krumplisaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes