Gombás - májas göngyölt pulykamell
Hozzávalók:
- 4 szelet pulykamell
- 2 fej vöröshagyma
- 2 főtt tojás
- 1 nyers tojás
- 1 csokor petrezselyem
- 3 zsemle
- 2 gomba
- 2 csirkemáj
- só
- bors
- ételízesítő
- őrölt kömény
Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük, a 2 főtt tojást, a petrezselymet, a 3 áztatott zsemlét, gombát, csirkemájat ledaráljuk, + a nyers tojást is hozzáadjuk, ami majd összefogja a tölteléket. Pici sót, borsot, ételízesítőt, köményt teszünk bele - ízlés szerint. A hússzeleteket kiklopfoljuk, 1-1 evőkanál tölteléket teszünk 1-1 hússzeletre és felgöngyölve kiolajozott tepsibe rakjuk, majd pirosra sütjük.
Hasonló receptek
Firenzei hal
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Budapest ragu
Húsétel, Közepes
Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Vagdalt nagy virsli szemekkel
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes