Rántott sajt
Hozzávalók:
- Dráva rántani való sajt/trappista/karaván sajt
- 2 tojás
- rizsliszt/kukoricaliszt/Emese kenyérpor
- gluténmentes kenyérmorzsa
- olaj
- só
Elkészítés:
A sajtokat fél centiméteres szeletekre vágjuk. Megsózzuk, megforgatjuk lisztben, tojásban, kenyérmorzsában. E forgatásokat még egyszer megismételjük, hogy a bunda jó vastag legyen, mert a sajt így nem fog kifolyni. Forró olajban megsütjük mindkét oldalát, tartárral és rizzsel tálaljuk. Meg lehet bolondítani a rántott sajtot, ha gépsonka szeletekkel együtt rántjuk ki.
Hasonló receptek
Csőben sült brokkoli/ karfiol
Vegetáriánus, Könnyű
Gyomorfekély, Csontritkulás, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajtos rakottas
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Oreganós sült padlizsán
Vegetáriánus, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes