Gombás csirkemáj
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 25 dkg gomba
- 10 dkg húsos szalonna
- 1 nagy fej hagyma
- olaj
- pirospaprika
- só
- vagy fűszerkeverék ízlés szerint.
Elkészítés:
A hagymát, a szalonnát apró kockára vágom, világosra pirítom. Hozzáadom a gombát, majd kis idő múlva a májat. Én szeretem a konzervgombát, ha azt használok, egyszerre teszem a gombát és a májat a hagymára. Ha megsült, megszórom kevés pirospaprikával és fűszerezem.
Hasonló receptek
Ananászos/brokkolis mellszeletek
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemáj roston 1.
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Pusztasi csirkemájas
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes