Ánizsos csirkemáj
Hozzávalók:
- csirkemáj
- gyömbér
- fokhagyma
- őrölt csillagánizs
- cukor
- fehérbor
- szójamártás
Elkészítés:
A szép egyforma csirkemájakat reszelt gyömbérrel, zúzott fokhagymával őrölt csillagánizzsal és cukorral ízesítjük. Fehérbort és szójamártást összeforralunk és a csirkemájakat belepároljuk. Kihűtjük és 24 órán keresztül pácoljuk.
Hasonló receptek
Afrikai harcsafilé tepsiben sütve
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes
Kínai sült csirke salátával
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Vörösboros hátszín
Húsétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes