Borsodó

Ételtípus: Desszert Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 dl tejszín
  • 5 tojássárgája
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 5 dkg glukonon vagy fruktóz
  • 1/2 citrom reszelt héja

Elkészítés:

A bor kivételével a hozzávalókat állandóan kevergetve , vízgőzön forrpontig melegítjük, majd a bort is apránként beleöntjük. Kihűlésig időközönként tovább kevergetjük. Hűtőszekrénybe tesszük, tálalás előtt ismét jól összekeverjük. 6 (5 dkg-os) adag lesz belőle.

Hasonló receptek

Banántorta

Desszert, Közepes

Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Sacher torta

Desszert, Nehéz

Gluténmentes, Mogyorómentes

Sós gofri (tej nélkül)

Desszert, Könnyű

Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: