Gombás rizs
Hozzávalók:
- 15 dkg rizs
- 10 dkg gomba
- 2 dkg olaj
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
Megmossuk a gombát, felszeleteljük, olajban megpároljuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzákeverjük a rizst, felöntjük annyi vízzel, hogy háromujjnyira ellepje a rizst. Megfőzzük. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Hasonló receptek
Burgonya garatin
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldséggaluska
Köret, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Alufóliás burgonya 1.
Köret, Könnyű
Gyomorfekély, Gluténmentes, Crohn, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes