Gombás - sajtos pulykamell

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • pulykamellfilé szeletek (személyenként kb. 3 szelet)
  • gomba 1 kg
  • 1 csomag márványsajtkrém
  • 1 hagyma
  • 1 nagy doboz tejföl
  • olaj (fokhagymással szeretem)
  • vegeta
  • bors
  • kedvenc fűszereid

Elkészítés:

A pulykamell szeleteket jól kiklopfolom, vegetával, borssal fűszerezem és az olajjal bepácolom 1 napra. A gombából, hagymával pörköltet készítek, paprika nélkül, szép szeletekre vágva. Közben a márványsajt-krémet kikeverem a tejföllel, és ezt a mártást összeforralom a gombapörkivel. - Másnap nagyon pici olajon megsütöm a natúrszelet mellfilét (lapáttal nyomogatom). Amikor mind két oldala megsül (ez nagyon hamar bekövetkezik), rá szedek a gombás mártásból, fedő alatt együtt melegszik és saját natúr salátámból szedek a tányérra, majd arra szedem ki ezt a husit. Nagyon finom, egyszerű - még ha leírva nem is annak néz ki. Frissen kell enni, annyit süss, amennyit megesztek

Hasonló receptek

Almával és sörrel sült csirke

Húsétel, Közepes

Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Tejfölös-túrós csirkemell tepsiben sütve

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hagymás-tejfölös csirkemáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: