Ringlis saslik
Hozzávalók:
- 2 paprika
- 1 halkonzerv
- 1 doboboz kapribogyó
- 4 szelet lazac
- 1 grapefruit
- petrezselyem
Elkészítés:
A paprikát tűvel megszurkáljuk és a tűzhely rácsára téve barnulásig sütjük. Ha fölhólyagosodott, megpirult, héját lehúzzuk. Az olajos halat lecsepegtetjük és a szétvágott paprikaszeletekre burkoljuk. A tetejére kapribogyót állítunk és fogvájóval összetűzzük. A konzerv olajával meglocsoljuk. A grapefruitot meghámozzuk és kockákra vágjuk. A lazacot ugyancsak kockákra szeljük és a grapefruittal együtt a fogvájóra tűzzük. Petrezselyemmel díszítjük.
Hasonló receptek
Prágai sonkatekercs
Előétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajtfondü almával
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Májpástétom vajastésztában
Előétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes