Kecskesajtos rizs
Hozzávalók:
- 20 dkg hosszú szemű rizs
- 40 dkg kecskesajt
- 6 evőkanál snidling (apróra vágott)
- 2 dl tejszín
- vaj
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A rizst lobogó sós vízben 40 perc alatt megfőzzük, majd lecsöpögtetjük. A kecskesajtot szeletekre vágjuk. A kész rizst, a snidlinget és a tejszínt összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük és vajjal kikent tűzálló tálba öntjük. A tetejére rakjuk a sajtszeleteket, 4 dkg vajat rámorzsolunk és forró sütőben 5 perc alatt készre sütjük. Melegen tálaljuk.
Hasonló receptek
Burgonyafánk
Köret, Könnyű
Cukormentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Burgonya garatin
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Dödölle / Krumpligánica
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes