Pillangó

Szerző: Pizsipanni

A BLOG LEÍRÁSA

Kórházból jelentem...

Látogatás: 107467 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Ciklo 7

2009.11.24.

Megkaptam a hetediket, fél adagot.

Úgy volt, ahogy megbeszéltük, bementem, lefolyt, hazajöttem. :-)

Fel, fel és fel!!!

2009.11.19.

2-3 hónapja még kilátástalannak tűnt minden. Nem azt mondom, hogy fel akartam adni, de közel voltam hozzá. Mégis jött valaki, aki azóta is ápolgatja a lelkemet, és egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Ennek már 3 hónapja. És egyre jobban érzem magam!

Az, hogy lelkileg ennyire rendbe jöttem annak is köszönhető, hogy igyekeztem pozitívan gondolkodni. Mindenki mondta, bár tudtam is, hogy nagy részt ezen múlik a gyógyulásom. A hit és a bizakodás.

Drazsé

2009.11.06.

Talátam egy kiskutyát:-)

A kocsiból vettem észre, hogy két falu között kóválygott szegényem, nagyon pici volt, és látszott, hogy nem tudja, hol van, vagy hogy merre menjen.

Kemény mag

2009.11.02.

Elmentek... Itt hagytak...

Az egy hét alatt összekovácsolódott csapat széthullott:-) A szobában én maradtam egyedül, szobatársaim hazamehettek.:-(

Ga-liba

2009.10.31.

Sehogy sincs ez már jól!

Persze,  örülhettem neki, hogy javultak az eredményeim, de vissza adják a szteroidot. Totál megzuhantam, mikor megtudtam.

Kedvencke

2009.10.29.

Mégis megtrafóznak. Annyira súlyosbodott a vérszegénységem, hogy holnap már el is indítják a vérkeresést, ismét négy egységet kapok.

A jó hír, hogy a vesefunkcióm nagyon sokat javult, használt az infúzió, és elvettek még két gyógyszert! Már alig kell szednem valamit:-)

Szar van a kakiban!

2009.10.27.

Nagyon sokat romlott a vesefunkcióm, ezért most kapok 2 infúziót, átmossák, hogy ne álljon le.
Szóval jó nagy kakiban vagyok ismét, de majd holnap döntik el, mi legyen velem.

Ciklo 6

2009.10.26.

Megérkeztem a következő infúzióra.

Szokásos vizsgálatok, vettek vért, pisit, stb...

Szemem fénye

2009.10.15.

Harmadik hete járok szemészetre. Már négy fajta szemcseppet, illetve szemgélt kaptam, de még mindig nem jött teljesen rendbe. Főleg a jobb szememmel vannak gondok. Már abba is szteroidot kell csepegtetnem.
A dokinő észrevette, hogy a jobb szememben alul el van záródva a könnycsatornám. Valószínűleg ettől könnyezik állandóan.

Úgy, ahogy vagyok...(?)

2009.10.08.

Elmentem szemészetre, mert hónapok óta folyamatosan könnyezik a szemem. Pontosan, mióta cukorbeteg vagyok, és a látásom is romlott.
Ez főleg vezetés közben elég zavaró.