• Sziv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot. Kettő hónapja fennállo mellkasi fájdalmaim.illetve szorítani érzek Fájdalmat a szívemnel. El mentem január 16magan kardiologushoz Sinus ritmus fr 80. Pq130m qrs92 qtc408 lll-ban inspiriumban eltűno q,positivva való T Volt uh mitralis prolapsuson kivul rendben volt.terheleses EKG rendben Panaszaim erősödtek Mellkasi szoritas fájdalom egész nap Ma le mentem a hazai orvoshoz.hellyettesito volt.ekg csinált.annyit értettem hogy egy élvezetes...de nem értem mit akart Hr 74 Pr 145 P117 Qrs85 T duration 202 Qt qtc 382 425 P/qrs/t 54.8 /52 2/36.8 R 1.24 R 2.23 Iii abnormál T wave ez mit jelent????ez a rossz????kell aggódnom??? Faj szorit nyom a mellkasom.sok extra szivveresem van

        Dr. Molnár Dóra válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Nyugodjon meg, mennyiben szívinfarktusra utalt volna az EKG, bizonyára további ellátásra küldte volna vizsgáló orvos. Az EKG leírás önmagában ad okot az aggodalomra. Mellkasi fájdalmat nem csak szívbetegség okozhat, nagyon gyakran például mozgásszervi eredetű a panasz. Mivel életvitelét befolyásoló fájdalma van a további kivizsgálás indokolt, ennek menetét beszélje meg családi orvosával. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. február 21., 18:43; Megválaszolva: 2017. február 26., 15:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: