• Orvos válaszol összes kérdés

        Súgó
        Összes kérdés
        a(z) témában
        Gyakori kérdések
        a(z) témában
      • Hőgörbe és testi tünetek

        Kérdés: 2014-10-27 17:35
        Tisztelt Doktor Úr! Három hónapja mérem az ébredési hőmérsékletem és a peteérésre jellemző tünetek (szúrás a petefészeknél, tojásfehérje-szerű folyás, pozitív ovu teszt)eddig összhangban voltak. Ebben a ciklusban viszont a hőmérsékletem kb. 3 nappal...

        Hormonszint

        Kérdés: 2014-10-27 17:34
        Tisztelt Doktorúr, meddőségi vizsgálatok keretében megkaptam a 3. és a 21. napi hormonvizsgálat eredményeit. A határértékeket figyelembe véve nagyjából minden hormon értéke megfelelőkivéve az FSH szintjét, amit magasnak vélek. Második alkalommal is...

        gyomorhurut

        Kérdés: 2014-10-27 15:59
        Tisztelt Cím, Májusban gyomortükrözésem volt, ahol gyomorhurutot állapítottak meg. Controloc gyógyszer nem volt rá jó, gyomorfájást okozott, így abbahagytam, diétával rendeződött. Múlt héten egy alkoholos cyder és egy cola elfogyasztása után éjjel arra...

        Antibiotikum-fogmazásgátló-negatív teszt

        Kérdés: 2014-10-27 15:55
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Több éve szedek fogamzásgátlót eddig gond nélkül. Október elején 6.-tól egy hétig antibiotikumot szedtem mandulagyulladás miatt.10-én abba hagytam a gyógyszert és betartottam a 7 napos szünetet. 13.án hétfőn megjött és 18.-án pedig...

        Makacs torokgyulladás

        Kérdés: 2014-10-27 15:24
        Tisztelt Doktor Nő/úr! Tervezett műtét előtt állok. Immár 4. hete nem múló torokgyulladással küszködök (mandulám nincs), emiatt háromszor halasztották a beavatkozást. Az elmúlt három hétben négyféle antibiotikumot kaptam ( Augmentin 875 mg, Abiziol 500...

        Fejzúgás,valóságérzet elvesztése

        Kérdés: 2014-10-27 14:56
        Tisztelt Dr Úr/Nő! 4 hónappal ezelőtt folyamatos rosszullétek törtek rám és azóta folyamatosak a tünetek. Szédülés, fejzúgás, eszméletvesztéshez hasonló érzés mintha pillanatokra kihagyna az agyam, valamint folyamatosan olyan érzésem van mintha nem is ebben...

        Ismeretlen betegség

        Kérdés: 2014-10-27 13:25
        Kedves Doktornő/ Doktor Úr! A laboreredményemmel kapcsolatban írnék. A CRP-m 2,1 -ről két nap alatt 193,9-re emelkedett, a vérsüllyedés 75-re. A többi eredményem jó, a vizeletemben a nitrin pozitív. Kreatinin 6, sok a baktérium. Napokig lázas voltam, de nem...

        Infarktus vagy pánik?

        Kérdés: 2014-10-27 12:30
        Üdvözlöm! Problémám egy hónappal ezelőtt kezdődött. Akkor volt először, hogy leültem, s hirtelen rosszul lét fogott el. Szorított a mellkasom, verejtékeztem, szédültem, közel éreztem magam az ájuláshoz. Lefeküdtem gyorsan, s így hamar elmúlt. Voltam vele...

        Trombózis hajlam

        Kérdés: 2014-10-27 12:14
        Tisztelt Doktor Úr! Elküldött az orvosom egy trombózis hajlam szűrési vérvételre. Jelenleg őt nem tudok elérni és mivel más városban lakom eljutni sem tudok jelenleg. Az eredményeimben két eltérés volt: Trombin idő: 15,6 ref érték (16-24) Fibrinogén...

        Agydaganat

        Kérdés: 2014-10-27 11:30
        Februári agydagant műtét után, kiújulásra gyanakodtunk,testi tünet: nem mozog a jobb oldali kézfej,és lábfej,de nem béna,ill. nehéz beszéd! KÉrdésem,hogy milyen eredményt mutat ez a pet ct,ill rá 2 hétre az MR már csak 3,8cm-t mutat. Az orvos azt mondta...

        mi lehet a baj ?

        Kérdés: 2014-10-27 11:24
        Üdv! olyan problémámvan hogy reggeltől estig fáj a hasam egészen lent és ha ezsek csak rosszabb két három falat után megkellállnom nem bírok enni sokat fogytam az elmúlt időben székrekedésemvan és utánna hasmenésem az utóbbi napokban pedigmár véres votl...

        Roaccutan szedése kihagyás után

        Kérdés: 2014-10-27 11:20
        Tisztelt Doktor úr/Doktornő! A bőrgyógyászom Roaccutant írt fel nekem súlyos akne ellen, amit 1,5 hete elkezdtem szedni, viszont az 5. napon abbahagytam, mert nem múló fejfájás jelentkezett nálam, amiről azt gondoltam, hogy a betegtájékoztatóban is felsorolt...

        Túl erős havi vérzés

        Kérdés: 2014-10-27 10:27
        Kedves Doktor úr, Doktor nő! A menzesz problémáim szülésem után kezdődtek. 2010-ben, 32 évesen szültem kislányomat. Szülést követően 2 hónapra jött meg az első vérzésem, ami elég gyenge volt. Ez tartott kb. 6-8 hónapig. Majd utána olyan erős vérzések...

        Hüvelyi folyás

        Kérdés: 2014-10-27 10:09
        Jó napot.! Az a problémám, hogy most legutóbb 4 hétig véreztem, ami eddig sosem volt. És egy ideje szúrós folyásom is van, főleg mikkor a barátommal vagyok együtt. Barnás színű és kellemetlen szagú.! Azt mondták itt hogy semmi bajom de ezt nem hiszem el. Már...

        Hasfájós baba

        Kérdés: 2014-10-27 09:12
        Kislányom 1 hónapos. 33-ik hétre született 45 cm-el és 2260 grammal.Szerencsére minden rendben volt vele így 2 hét kórházi tartózkodás után hazahozhattuk. Szépen eszik, súlya is gyarapszik, most 2900 gr.Kb. 1 hete nagyon kínlódik, egyfolytában nyom, mintha...

        Meddig 'normális' a menstruáció?

        Kérdés: 2014-10-27 07:21
        Menstruációm az utóbbi egy évben egyre erősebb lett, majd egyre nagyobb 'szövetdarabok' távoznak belőlem közben. Nem tudom, ennek mi a megnevezése. Először azt hittem, a levált pete az, de most már tartok tőle, az nem lehet ekkora, és ilyen mennyiségű. Egy...

        polip az epében

        Kérdés: 2014-10-27 06:26
        Kb fél éve hasi UH során az epémben 2 db 4 mm-es polipot találtak. Érdeklődni szeretnék mi okozza a polipot, a meglévő esetén mit lehet tenni, hogy későbbiekben ne okozzon problémát? Most voltam kontrol vizsgálaton, nem növekedett stagnál, azonban emésztésem...

        Allergia, kiütések

        Kérdés: 2014-10-26 23:38
        Azzal a problémával írok, hogy az arcomon időnként piros foltok helyenként tarjagos kiütések jönnek ki. Nem vagyok allergiás semmiféle ételre illeetve voltam ezzel bőrgyógyásznál de csak annyit mondott majd kinövöm. Kenem kenőccsel (ELOCOM) ez leviszi majd...

        Kombinált védekezés: óvszer, hüvelykrémmel?

        Kérdés: 2014-10-26 20:48
        Vékonyfalú óvszerhez, síkosítóként hüvelykrémet használni, mennyire érdemes? Azért gondoltam erre a megoldásra, mert ha véletlenül szakadás történne és az óvszer be volt kenve előtte, akkor a fogamzás esélye lehet kisebb. Többször próbáltunk normál...

        Kettős látás

        Kérdés: 2014-10-26 20:46
        Tisztelt Doktornő! Tisztelt Doktor Úr! 56 éves férfi vagyok, és sajnos már szükségessé vált a szürkehályog műtétem, mivel romló látásom a munkám megfelelő szintű ellátását veszélyeztette. A műtétet el is végezték és nyolc nap elteltével a...
        A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!