• Orvos válaszol összes kérdés

        Összes kérdés a(z) témában Gyakori kérdések a(z) témában
      • milyen típusú műtéthez ragaszkodjak

        2016-05-17 12:07
        Tisztelt Doktor Úr/ Nő 4 éve a nagyon erős és egyre erősödő menstruációs görcseim miatt nőgyógyászom 2 éve leállítatta a fogamzásgátló szedését.Tavaly nyáron az évi rendszeres szűrés kapcsán mk. ovariumban cisztát talált / 5 és 6 cm , az egyik...

        Extrám magas vér és fehérjeérték a vizeletben - Mi okozza?

        2016-05-17 11:16
        Kedves Doktor Úr/Doktornő! Barátom nevében írok, 28 éves férfi. Idén februárban volt kontrollon az egy évvel korábbi prosztatagyulladása miatt, ami szerencsésen megszűnt, azonban magas volt a vér- és fehérjeszám a vizeletében (a normál érték 8x-a)....

        veseműködés

        2016-05-16 18:46
        Tisztelt Doktor Úr! 3 éve egy vesével élek. Sajnos egy baleset következtében leállt az egyik vesém. Azóta rendszeresen járok kontrollra, vérvételre, hogy a maradék egy vesém jól működik-e. Ami miatt aggódok, hogy a kreatinin szintem mindig a megengedett...

        Orális Szex ovszer nélkül

        2016-05-16 18:41
        Jo napot Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy orális szexnél(lány szájába veszi hímvesszőt persze tiszta rendes ápolt a hölgy ) ha nincs ovszer ott lehet e elkapni valami betegséget illetve fontos e ovszert használni orál szexnél kÖSZÖNETTEL

        Hormonproblémák

        2016-05-16 17:30
        Üdvözlöm! Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges-e az, hogy hormonzavar áll fent nálam mert a következő tüneteket tapasztaltam az utóbbi időben: a menstruáció a szokásosnál erősebb görcsökkel és sötét színű,gyakran darabos vérrel jár. (A múlt...

        gerincprobléma

        2016-05-16 15:41
        Üdv! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy kb. 14 éves koromban tyúkmellet diagnosztizáltak nálam, amit sikerült többé-kevésbé megszüntetni, mert jártam gyógytornára. Sajnos eléggé mozgásszegény életet élek. Most 25 éves vagyok és az utóbbi időben...

        Lehetne enyhébb is

        2016-05-16 08:44
        Tisztelt Doktorúr! 48 éves leszek, mensesem kb. 1.5 éve rendszertelen, hosszú hónapokra kimarad, majd 1-1 hónapra ismét jelentkezik. Nem volt ez ellen kifogásom addig, amíg vérnyomásom nem kezdett el ugrálni és dominálóan a pszichés tüneteim nem kerültek...

        Echoszegény nyirokcsomó

        2016-05-15 21:50
        Kedves Doktor/Doktornő, a probléma amellyel Önhöz fordulok a következő: 2015 nyarán vettem észre, hogy az állam alatt egy nyirokcsomó nagyobb, mint a többi. Emiatt UH vizsgálatra küldött a háziorvosom, amely a következő iránydiagnózissal zárult: "D3600/3 -...

        Anatómiai probléma?

        2016-05-15 20:36
        Tisztelt Webbeteg! A kérdésem az, hogy a lent ismertetett tüntetek alapján anatómiai problémám lehet? A lentiek alapján javasolt urológust szakorvost felkeresni? Nyugalmi állapotban a péniszen bőr hátrahúzható, a makk teljesen látszik, fájdalomérzet ekkor...

        Aggodalom prostata értékek miatt

        2016-05-15 15:32
        Tisztelt DR-Úr!Édesapám 86-éves.Magas ALP -érték miatt (2079 U/L) 2016. o2.04-én I.sz. BEL. Klinikára került kivizsgálásra.(Epekövet találtak, távolítottak el). Ezután erős fogyás,étvágytalanság miatt május 09-én újra visszakerült a Klinikára, ALP 2198...

        Bőr gomba ???

        2016-05-15 14:46
        Tisztelt Doktornő! Pár napja égő érzést érzek a lábujjaim és kézen lévő ujjaim között. Nem piros és nem is hámlik. Lehet ez gomba?? Főleg az érdekelne, hogy van egy 8 hónapos babám, akit muszály megfognom, pelenkáznom... el kaphatja tőlem, veszélyes...

        Baj lehet e ha a petezsák a méh alsó részén látható?

        2016-05-15 13:38
        Tisztelt Doktor Úr! Ez a harmadik terhességem. Az elsőből minden komplikáció nélkül egészséges kisfiam van. A második 11 hetesen vetélés. Most 5h+3n terhes vagyok két napja barnás vérezgetés, pici görcs. Voltam orvosnál aki azt mondta szedjek 3*2...

        szteroid elvonási ütem

        2016-05-15 09:16
        Tisztelt Doktor Úr ! A múlt héten erős fülzúgásos és mély hangokra kiható hallás csökkenés miatt nootropil-os szteroidos infúzió kúrát kellet kapnom. Már az első adag infúzió nagyfokú javulást hozott, és mára a hallásproblémám megszűnt. Először...

        Bélrenyheség lenne?

        2016-05-15 07:03
        Üdv! Körbülbelül máfél hónapja ézem a köldököm körül, illetve az alatti területen az erősebb "bélzubogást", illetve "bélkorgást", valamint hasi nehézséget érzek. Néha a hasam egy-egy pontjára be is szúr, ami egy minimiális érzettel jár, pár...

        rossz evő gyermek

        2016-05-14 21:54
        T Doktornő!Kisfiam 19hónapos10,5kg,86cm.Tanácsot szeretnék kérni az étkezésével kapcsolatban. Még mindig nem akar darabos ételeket enni és az utóbbi időben nem ízlik neki semmi. A fogzásra gyanakodtam de ez már jó ideje tart úgyhogy ezt...

        Húgycsőgyulladás?

        2016-05-14 15:31
        Jó napot kívánok! Szeretném megkérdezni a véleményét egy igencsak kényes témában. Az egész úgy kezdődött,hogy márciusban volt egy alkalmi kapcsolatom,és utána úgy kb 1-2 héttel kisebb alhasi fájdalmat éreztem. Nos tudni kell rólam hogy szeptember óta...

        Járomcsont törés után 2 évvel űzhetek küzdősportot?

        2016-05-14 15:14
        Üdv! 2 éve eltört a bal járomcsontom és a szemüregem alsó része is összetört. Luc-Caldwall műtétet alkalmaztak és azt is mondtak hogy valamilyen membránlemezt ültettek be a szemgödrömbe. Szóval gondolom hogy a kis letört csontdarabokat eltávolították....

        Mit jelent a lelet? Mi a további teendő?

        2016-05-14 10:41
        A férjemnek volt gerinc MR-je! Nem tudjuk mit jelent a lelet, és hogy mi a további teendő? 34924 Gerinc MR vizsgálata natív gerinc Szakvélemény: Lumbalis gerinc MR vizsgálat: T1 tse, T2 tse és T2 fs tse sagittalis,...

        nyelvgyöki mandula duzzanat

        2016-05-13 22:15
        Tisztelt Doktor Úr! Struma műtétem lett volna elaltattak de a tömeges nyelvgyöki mandula miatt nem tudtak altat elkezdett vérezni, szakrendelésen nem tüntették ezt fel. Fül orr gégészeti klinikára küldtek de ott azt mondta az orvos nyelvgyöki mandula műtét...

        Voltaren Ophta CD terhesség alatt

        2016-05-13 21:10
        Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, 12 éve küzdök egy visszatérő szembetegséggel. A bal szememen egyik napról a másikra nagy kiterjedésű látótér kiesés alakult ki. Akkor a szemész oedema-t látott a szemfenéken, lokális szteroid injekció kórával,...
        A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!