• Orvos válaszol összes kérdés

        Összes kérdés a(z) témában Gyakori kérdések a(z) témában
      • Mi lehet ez?

        2018-03-05 17:53
        Tisztelt Doktornő! A lényegre térve az a szituáció, hogy a herezacskóm és alatta a gát végéig borzalmasan viszket de annyira, hogy képes vagyok véresre vakarni. Beszárad és hámlik. Olyan, mintha pikkelyesen száradna ki és úgy is hámlik le. Két képet...

        vérvizsgálat

        2018-03-05 17:28
        Tisztelt doktor úr/nő ! Teljes labor vizsgálaton voltam és egy pár érték eltér, szeretném kikérni az ön véleményét ! RDW-CV 12,4 %. EPi-GFR 60 ml/ perc ( itt az írták a megjegyzés rovatban hogy felett). Triglicerid 0.66mmol/l Cholesterin 3.6 mmol/l. LDH 238 u/l...

        Inzulin rezisztencia

        2018-03-05 17:12
        Tisztelt Doktornő! Segítségét szeretném kérni az alábbi lelet értelmezéséhez: éhgyomri glukóz(plazmából): 5,5 mmol/L 60 perces glukóz: 6,2 mmol/L 120 perces glukóz: 5,5 mmol/L Inzulin: 6,4 mIU/L Inzulin 60 perc: 51,3 mIU/L Inzulin 120 perc: 51,8...

        Elkeseredett küzdelmem a hólyaghuruttal, segítség, nem bírom tovább!

        2018-03-05 14:54
        Tisztelt doktor úr/nő! Már-már végső elkeseredésemben írok erre az oldalra. Hosszú évek óta (kb. 17 voltam mikor kezdődött, most 24 vagyok) küzdök a hólyaghuruttal, megjártam millió orvost, urológust és nőgyógyászt egyaránt, akik tenyésztettek...

        Dianille tabletta melletti vérzés

        2018-03-04 22:29
        Tisztelt Doktor Úr! Dianille tabblettàt szedek körübelül 2éve. Ma szedtem be a 14.napi tablettàmat és a 12napi tablettámnál vérzés jelentkezett és azóta is tart. Nem tudom, hogy terhességtől kell-e tartanom vagy szóba sem jöhet? A mellem megduzzadt és...

        Koponya Mr+MRA vizsgálat eredménye,mit isjelent ez pontosan?

        2018-03-04 21:49
        Tisztelt Doktornő! Fejfájás miatt elösször Ct majd Mr vizsgálat készült. Melyen a következők szerepelnek. A supratentoralis kamrarendszer kissé aszimmetrikus nem tágabb. A IV kamra normális tágasságú. Jobb oldalon temporalisan 45x16x22 mm-es arachnoidalis...

        Gyógyszer alkalmazás terhesség alatt

        2018-03-04 21:20
        Tisztelt DoktorNő! Segitseget szeretnem kerni. Enyhe szorongasos depressziom miatt Frontint szedek napi 3x1 0,25mg-os tablettat.4 napja derult ki viszont hogy kismama lettem. Felek elhagyni a gyogyszert de nem szeretnem ha a magzat serulne,beteg lenne ez miatt. Lehet esetleg...

        Gyógyszer alkalmazás terhesség alatt

        2018-03-04 21:13
        Tisztelt Doktornő! Segítséget szeretnem kerni. Évek óta Aura Migrénben szenvedek amire szedem a Divascan tablettát. 4 napja viszont kiderül hogy várandós vagyok. Félek ha abba hagyom a gyógyszer szedését vissza térnek a migrénes rohamok de nem szeretnek a...

        Hormon vérvétel

        2018-03-04 19:04
        Tisztelt Doktor Úr! Már régóta baba projekten vagyunk a párommal,sajnos eddig nem jött össze. Az alábbi vérvétel eredményem a ciklusom 21. Napján volt. Nem tudom számít e,de a menstruációm szinte 1héttel előbb jött meg. érdeklődnék,mit gondol az...

        Migrén torokszorítással

        2018-03-04 18:26
        Fiatal korom óta migrénnel élek. Az utóbbi néhány hónapban a fejfájást a nyelőcső két oldalán a nyakamban és a szájpadlásomban érzett nyomás, szorítás kíséri és ettől a fejfájásom lüktető és fokozódik. Laboreredményeim és általában az...

        Kamrai extraszisztole

        2018-03-04 16:33
        Tisztelt Doktornő /Úr 10 eve kezelnek DCM-el, pre excitatios szindróma val, es BTB-vel Nyiha 1-es stadiumu vagyok Mérsékelt Tag bal kamra, mérsékelt csokkent pumpa funkció Ef 46% Relaxációs zavarra jellemzo bearamlasi gorbe Enyhe MI, TI Septum btb...

        petefészek ciszta

        2018-03-04 16:08
        Üdvözlöm! 2016- ban volt egy petefészek ciszta műtétem ahol csak a cisztát távolitották el(5-6 cm). Most ismét van egy 6 cm-es. Nem szeretném megműtetni magam (habár azt javasolták). Nőgyógyásztól kaptam egy új fogamzásgátlót (symicia) amitől evileg...

        A prosztata visszanõ

        2018-03-04 15:54
        Tisztelt Doktor Ùr! Az elérhetõ internetes irodalom szinte mindent leír a prosztata mūtéttel kapcsolatban, ez azonban arra lennék kíváncsi, reális félelem-e az, hogy a mūtéti beavatkozás után a prosztata újra kórosan megnõ. Hasonló a kérdésem a...

        Biztos tüdőáttét? SMS kód: UJZP

        2018-03-04 15:08
        Tisztelt Doktornő! 2014 áprilisában ductalis carcinomával műtöttek, a daganat 1,5 cm-es volt, melyet emlőmegtartással műtöttek. A szövettan Her 2 negatív, 100% progeszteron és 100% ösztrogén érzékeny volt. Azóta minden leletem negatív volt, Letrozol...

        pitvar fibrillácio

        2018-03-04 14:47
        Tisztelt Doktornő ! Szeretném a férjem pitvarfibrillációjával kapcsolatban kérni a segitségét.A betegségeit felsoroltam.2016.nov.ben volt egy szivkatére a fibrilláció miatt,mely negativ lett./20-30 % meszesedés volt./Utána 1 hónap múlva kardió verzió,melytől...

        Mérsékelt máj megnagyobbodás mitől?

        2018-03-03 21:13
        Jó napot! Vérnyomásom miatt elküldtek tüdőszűrésre,vér és vizelet vizsgálatra,és hasi ultrahangra.a vérvizsgálatom eredményei jók lettek a tűdőszűrés is jó lett de a hasi ultrahangon vél..:hepatomegalia,diffúz májlaesio lett megállapitva mérsékelt...

        Fülkürthurut és keringés?

        2018-03-03 20:52
        Tisztelt Doktornő, Januárban 3 héttel egy megfázás után elkezdett csengeni a jobb fülem, majd a fülészeten fülkürthurutot diagnosztizáltak nálam(folyó orr,kicsit piros orrüreg), a hallásvizsgálaton Mko min vezetéses halláscsökkenést a mély frekvenciákon,...

        Csípőfájdalom

        2018-03-03 18:36
        Tisztelt:Doktor úr.2011-ben volt Mr:spondilosis min.porcrések megtartottak.Protrusio disci L lv med.Diagnózis Lumbágó ischiással.Derekam időszakosan beáll fáj.lábaim gyengék. Bal forgóból induló térd, elűlső lábszár lábfej fájdalmam szokot lenni főleg...

        Fogprotézis

        2018-03-03 16:12
        Tisztelt Dr.Úr. Férjem már 15 éve fogprotézis viselő. Tavaly ősszel készíttetett egy újat /elhasználódott,nagy stb./ miatt. Azóta már még egyet, mondanom sem kell hányszor ment vissza különböző panaszok miatt. A felső állandóan leesik. Amiért írok...

        nyombélfekély, helicobacter

        2018-03-03 12:04
        Tisztelt Uram! szeretném a segítségét kérni hogy értelmezhessem a szövettani leletemet! Pár hete a Bulbusban kis-és nagygörbületen látszik egymással szemben 2 db "csókolózó" fekély. a szövettanim eredménye a következő lett: szövetileg:felszínes corpus...
        A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!