• Dr. Tekse István

        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Szeretnék kérdezni tőle

        881

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        szülész-nőgyógyász

        Bemutatkozás:


        Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.



        Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.



        Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.



        A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.



        A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Hirdetések
      • Dr. Tekse István legutóbbi válaszai
        Kedves Kérdező! Eredménye alapján pajzsmirigy alulműködése van, emiatt endokrin konzultáció javasolt. Előtte egy nyaki UH-t végeztessen legyen kedves. Üdvözlettel Dr.Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Pár ciklus alatt visszaáll a régi rend, nem kell miatta aggódni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A gyógyszer abbahagyását követően nyugodtan lehet próbálkozni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Ezekkel a paramedicinális készítményekkel kapcsolatban nem áll rendelkezésre semmiféle tudományos felmérés így erre a kérdésre nehéz - nem igazán lehet - válaszolni. Egészséges mennyiségben fogyasztva ezeket nem gondolom, hogy bármiféle ilyen irányú negatív hatása lenne. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Csak annyit használjon amennyi végképp szükséges, igyekezni kellene elhagyni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A gyógyszer leírás szerint: Az Anafranil terhesség alatt csak akkor adható, ha a potenciális előny felülmúlja a magzatra kifejtett potenciális kockázatot, tehát szedhető, de javasolnám csak ha nagyon szükséges. A méhsövény is okozhat vetélést. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A leírt hormonoknak nagyjából mindegy melyik napon vannak levéve. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Szerintem ennyi mozgás, nem fogja negatívan befolyásolni a projektet. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Kontroll TSH és fT4 javasolt és az eredményekkel endokrinológiai konzultáció. A 0,9 fT4 egyébként alacsony hormonszintet jelent. Kivizsgálást javasolnék habituális vetélés irányában lehetőleg centrumban. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Leírásában ellentmondásos dolgok vannak. Ha nem lenne jó a keringés és felmerülne a dysmaturitas akkor már rég meg kellett volna operálni. Ön a műtét előtti napig nyugodtan szedjen 3x1 Béres MgB6-t. Amiket részletesen leírt azok rendben vannak. Pihenjen és használjon Mg-t, 1 hét múlva NST kontroll legyen. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A vakcina bármelyik trimeszterben beadható, de inkább a 12. hét után szoktuk javasolni. Ha a közösséget nem tudja elkerülni a párja, úgy kérdéses van-e még értelme beadni ( hiszen 10-14 nap mire immunválasz lesz ). Nincs konkrét bizonyíték egyébként, hogy embryopathiát okozna az influenza vírus. Ha a kismama súlyosan megbetegedne az lenne inkább az aggodalom fő oka. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nincs várakozási idő. 1 év sikertelen próbálkozás után érdemes kivizsgálást kérni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Tekintettel arra, hogy már nincs méhtest, így nem lehet terhes. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nyugodtan abbahagyhatja így is. Lehet lesz majd kicsi barnázás, de ez nem probléma. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Szeplőt, anyajegyet nem jellemző , hogy okozna a fogamzásgátló. Nyugodtan újrakezdhető majd. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu