• Dr. Tekse István

        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Szeretnék kérdezni tőle

        864

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        szülész-nőgyógyász

        Bemutatkozás:


        Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.



        Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.



        Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.



        A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.



        A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Hirdetések
      • Dr. Tekse István legutóbbi válaszai
        Kedves Kérdező! Tekintettel arra, hogy szükség van a gyógyszerre legyen kedves védekezni és a következő ciklusban már ismét nyugodtan próbálkozhatnak. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nyugodtan szedheti a másik készítményt. Tanácsként: komplett endokrin kivizsgálás lenne javasolt Önnek, ez így nem hozza rendbe a nem megfelelő peteérését. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A TSH hullámzik, nem egy szám dönti el - legalábbis az Ön esetében - ,hogy kell-e gyógyszer vagy nem. Javasolnám pajzskomplex 1x1 használatát ( táplálékkiegészítő ) és 8 hét múlva kontroll TSH ( ha van rá mód fT4 is ) kontrollt a ciklus második felében. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Leírása alapján szerintem nincs, de pontos választ genetikai konzultáció adhat. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A petevezeték vizsgálat pontosan megmutatja majd, hogy van-e "valami" a méhűrben amitől vastag. Inszeminációtól - tekintettel a korára - sajnos nem várható terhesség. Lombik program javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! 11-es FSH-ja miatt 2x1 Inofolic, este 3mg BioMelatonin és 100mg Konezim Q10 javasolt ( 2-3 hónapon keresztül ). A többi eredmény rendben van. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nem gátolja a teherbeesést a leírt gyógyszer használata. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Gyanúsan az egyik kolléga 2-nek a másik 1-nek látja a myomákat. A leírás alapján - vizsgálat nélkül persze nem az igazi véleményt mondani - műtétre nincs szükség. Egy myoma nem tud eltünni. Lehet - megint csak vizsgálat nélküli találgatás -, hogy nem myomája van hanem adenomyosis és annak viszont lehet más képe a ciklus egyes szakaszaiban. Kontroll vizsgálat szükséges és döntés a továbbiakról. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A mellékhatások egyéniek. Szerintem rendben van így a használat, semmi probléma nem lesz. A következő menzeszt megzavarhatja, de ez nem probléma. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nem kellene ilyen közel lenni, lehet Önnek az átlagnál rövidebb hüvelye van. A hatását így is kifejti egyébként. Görcsöt nem okoz a gyűrű. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nincs "tisztulási idő", ha azonnal teherbe esik a fogamzásgátló abbahagyása után úgy az sem probléma. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Eredményei teljesen rendben vannak. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A természetes - és sajnos a mesterséges úton történő - teherbeesésnek is nagyon csekély a valószínűsége ebben az életkorban. A spermium paraméterek alapján is lombikkezelés javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Megvan így is a védelem. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Én nézetnék Önnek egy emlő UH-t, illetve - ha nem kíván OC-t szedni - Mastodynon cseppet megpróbálni. Az OC-t nyugodtan abbahagyhatja ahogy szeretné. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu