• Dr. Tekse István

        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Szeretnék kérdezni tőle

        823

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        szülész-nőgyógyász

        Bemutatkozás:


        Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.



        Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.



        Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.



        A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.



        A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Hirdetések
      • Dr. Tekse István legutóbbi válaszai
        Kedves Kérdező! 2 hét múlva kontroll UH kell és megnézni, hogyan fejlődik a baba. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nyugodtan használható a gyógyszer, kellene közben UH kontroll. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A kérdés a pszichiátere véleményétől függ, Ő ismeri legjobban az Ön gyógyszereit és azok használhatóságát. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Teljesen rendben van így, ahogy használta. Beszedheti a következő levelet szünet nélkül ( tekintettel a több szem kihányására ). Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Ezt a terápiát a terhesség 12. hetéig minimum használni kellene. Nem törvényszerű ,hogy ismét vetélni fog. 4-5 nap alatt enyhülni kell a panaszoknak. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Szerintem nincs akadálya egy zavartalan terhességnek. Gondolom neurológusával ( idegsebészével ) is konzultált ez ügyben. A vérnyomás kontroll fontos szempont lesz végig. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Tekintettel az összetevőkre, mind nyilván nincs megvizsgálva - lehetetlen lenne - hogy okozna-e magzati károsodást, így inkább a "ne használja" a javaslat. Nem lesz tőle semmi probléma ne aggódjon, a bőrön ami felszívódik már az is kevés. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Emiatt nyugodtan próbálkozhatnak. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Tekintettel az eredményre a gesztagén pótlás mindenképp szükséges, a későbbi ismételt curettage-ban megoszlóak a vélemények. Leletének eredménye a progeszteron hiány ( nincs megfelelő peteérése ) miatt méhnyálkahártya túlbúrjánzás legenyhébb fajtája. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nem kell hamarabb abbahagyni a gyógyszert ( nincs "kiürülési idő" ahogy emlegetni szokták ), utána nyugodtan lehet próbálkozni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Szerintem 2 menstruációs ciklust követően nincs akadálya FET programnak. Tekintettel előzményeire - bár ellentmondóak a tanulmányok az eredményeket illetően - cerclage műtét ( méhnyak zárás ) esetleg megfontolandó. Ha kapott antiD-t ( gondolom erre gondolt az immunizálás kapcsán ) emiatt nem kell várni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Ez - főleg ha nincs panasza - nem jelent problémát. Kontroll vizelet javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Az immunológiai kivizsgálás vérvételekből áll, ezek eredménye alapján lehet dönteni az immunrendszer működéséről. Ha eddig nem volt érdemes olyan intézetben kérni kivizsgálást, ahol habituális vetéléssel foglalkoznak konkrétan. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Bármilyen endokrin betegség vagy thrombofília előfordulhat halmozottan családon belül. Első körben ezeket - komplex endokrin kivizsgálás és thrombofília vizsgálatot - javasolnám. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A kolléga leírása egy negatív - rendben lévő - leírás. Tekintettel a menzeszre, komplex endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel Dr.Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu