• Dr. Tekse István

        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Szeretnék kérdezni tőle

        833

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        szülész-nőgyógyász

        Bemutatkozás:


        Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.



        Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.



        Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.



        A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.



        A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Hirdetések
      • Dr. Tekse István legutóbbi válaszai
        Kedves Kérdező! Pajzsmirigy terápiája most biztos nem megfelelő. A TSH mellé kontroll fT4-t javasolnék és eredménnyel endokrinológiai konzultációt. Addig legyenek kedvesek védekezni. A TSH érték lefelé megy egyébként az emelkedő bétaHCG miatt terhesség esetén. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Tekintettel a lekötésre és a korára lombik program a megoldás. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz- nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Esélyt - százalékot - nem tudok Önnek mondani, a komoly endokrinológiai probléma miatt a petefészkei nem működnek. Elméletileg a petesejtek benne vannak, így majd ha gyermeket szeretne nagy valószínűséggel lombik programmal kell majd próbálkozni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz- nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Amennyiben ismétlődne a menstruációs jelleg, úgy vizsgálat szükséges. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A "legtutibb" szerintem megvárni a következő normális menzeszt, addig gyógyszert nem szedni és óvszerrel védekezni. Ha még mindig rossz a felszívódás csak aggódhat, hogy hat-e rendesen az OC. Normális menzesz első napjától OC-t újrakezdeni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Előfordul tabletta mellett, hogy kimarad menzesz. Ha ismétlődik úgy esetleg tabletta váltás szóba jön. Próbálja csökkenteni a stresszét, nincs itt semmi nagy baj. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! 2 menstruációs ciklus után. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nem szakadna meg egy terhesség ha abbahagyná a Duphastont, de a javaslatom a következő: kb 24. nap körül ( ha 28 napos a ciklusa ) tesztet nézni, ha negatív akkor hagyja abba a gyógyszert. Tekintettel a korára komplex meddőségi kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Legyen kedves úgy használni a gyógyszert, ahogyan az Önt megvizsgáló orvos javasolta. Ha úgy gondolja, hogy az nem megfelelő, úgy kontroll vizsgálatot javaslok addig - ha nem elérhető az orvos - másik kollégánál ( vizsgálat nélkül nem lehet érdemi tanácsot adni gyógyszeres kezelésre ). Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Márti! Az endometriózis eltávolítása igazán nem szempont ebben a kérdésben, a myomát pedig tudni kellene pontosabban, hogy mekkora volt, hol helyezkedett el? Az alapján lehet eldönteni, hogy lehet-e szülni hüvelyi úton vagy nem javallt. Ezeket a részleteket - ha kapott - megtalálja a részletes műtéti leírásban vagy még a műtét előtti ambuláns lapokon le kell legyen írva. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! 2 hét múlva kontroll UH kell és megnézni, hogyan fejlődik a baba. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Nyugodtan használható a gyógyszer, kellene közben UH kontroll. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A kérdés a pszichiátere véleményétől függ, Ő ismeri legjobban az Ön gyógyszereit és azok használhatóságát. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Teljesen rendben van így, ahogy használta. Beszedheti a következő levelet szünet nélkül ( tekintettel a több szem kihányására ). Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Ezt a terápiát a terhesség 12. hetéig minimum használni kellene. Nem törvényszerű ,hogy ismét vetélni fog. 4-5 nap alatt enyhülni kell a panaszoknak. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu