• Dr. Tekse István

        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Szeretnék kérdezni tőle

        917

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        szülész-nőgyógyász

        Bemutatkozás:


        Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.



        Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.



        Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.



        A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.



        A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Hirdetések
      • Dr. Tekse István legutóbbi válaszai
        Kedves Kérdező! Eredménye rendben van. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Legyen kedves Debrecenben meddőségi centrumban konzultációt kérni ( Dr. Fekete Istvánt keresse fel ). Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A dormicum felezési ideje 1,5-2,5 óra, gyorsan lebomlik. Ha terhességet szeretne majd, ne használja. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A progeszteron szintje rendben van. A nyál kortizol eredményt legyen kedves kezelőorvosával kiértékeltetni az eredeti dokumentum alapján mert a érték illetve a mértékegység nem a megszokott. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Válaszaim 1. Ezekből az eredményekből mire lehet következtetni, kérem kiértékelni az eredményt. elküldött eredményei rendben vannak 2. a 21. napi eredmény nélkül ezek mit mutatnak meg? nincs köztük lényeges kapcsolat 3. A 21. napon végzett újabb eredmény mit fog megmutatni. az attól függ miket fognak Öntől levenni 4. Teherbe eshetek -e ezekkel az eredményekkel? az életkor ami sajnos lecsökkenti a teherbeesési esélyeket 5. Milyen további vizsgálatot javasol? komplex meddőségi kivizsgálást lehetőleg centrumban Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu1.
        Kedves Kérdező! A Politrate Depot hatóanyaga a leuprorelin (vagy más néven leuprolid), amely a luteinizáló hormon felszabadító hormon (LHRH) agonisták közé tartozik, LH csúcsot fognak vele elérni mint ovuláció előtt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Petesejt donációs program segítségével lehet még terhes. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Legnagyobb akut problémát egy ekkora cisztával kapcsolatban a nagyon ritkán előforduló megcsavarodásában látom, ha nagyobb alhasi panasza keletkezne azonnal forduljon orvoshoz. Nagyságára és az Ön panaszmentessége - nem írta, hogy panaszos - tekintettel nagyon csodálkoznék ha eltűnne spontán ez a ciszta. Punkció nem korszerű eljárás. Mivel nincs panasza ezért nem azonnali a műtéti indikáció, de a nyaralás után, ha még meglesz a ciszta javasolt a mielőbbi műtét. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Legyen kedves konzultáljon pszichiáterével a gyógyszer beállítással kapcsolatban. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A gyógyszerek abbahagyását követő vérzés után ha 4-5 hét múlva lesz spontán vérzése, abban a ciklusban már levehetőek a hormonok. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Tekintettel az eltelt időre javasolt lenne meddőségi kivizsgálás. Lelkileg rendben van már egy terhességre, nem lehet, hogy még van lelki gátló tényező? Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Amennyiben ismétlődik a ciklus eltérés úgy endokrin és nőgyógyászati kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! UH jele elsősorban dermoid cisztának imponálna. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A Mirena tökéletes választás, nem lesz szisztémás - szervezetet érő - hatása. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Az Ön által elküldött eredményben szereplő teratozoospermia ( 3%-os normál morfológia) IVF-ICSI indikációt ( speciális lombikprogramot ) jelent. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu