• Dr. Tekse István

        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Szeretnék kérdezni tőle

        848

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        szülész-nőgyógyász

        Bemutatkozás:


        Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem.



        Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le.



        Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan. Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.



        A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.



        A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni. A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Hirdetések
      • Dr. Tekse István legutóbbi válaszai
        Kedves Kérdező! Nem, nincs semmi káros hatása. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A lazább széklet nem probléma. Okozhat az OC hangulatváltozást ( akár így megnyílvánulva ). Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A megelőző együttléttől nem lesz terhesség, viszont ebben a ciklusban használjanak óvszert. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Ágnes! Amennyiben a Hycosy vizsgálat rendben lesz, úgy a párjának HBA-tesztet javasolnék. A kissé emelkedett prolactin miatt elsősorban a labornak kellene megnéznie mennyi a prolaktinból az aktív prolaktin és ez alapján dönteni ( egyébként ez Önnek nem áll a tehesség útjába ). Mastodynon cseppel is lehetne próbálkozni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Ebben a hónapban védekezzenek óvszerrel. Ha ilyen sűrűn megy a hasa inkább másféle védekezés - pl hüvelygyűrű - használata meggondolandó. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Csak palackozott vizet szabad inni és meggondolni olyan ételek fogyasztását - pl. saláták - fogyasztását amit csapvízzel mostak meg. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Sajnos csatolmány nem érkezett, legyen kedves ismét eljuttatni nekem valamilyen formában. A progeszteron érték alacsony. Tekintettel az egy évre komplex meddőségi kivizsgálás javasolható. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Az elküldött laborban érdemi eltérés nem látható ( vasat érdemes lenne szedni ). Gondolom ez az FSH, LH , ösztrogén érték ciklus közepe táján lett levéve. A leírt - 3,3 - progeszteron szintje alapján ellenőrizni kellene, hogy ovulál-e megfelelően. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Sajnos a csatolt dokumentumot nem látom, de amennyiben már született közös gyermekük úgy alloimmun kivizsgálás nem szükséges véleményem szerint. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! 2x1 Inofolic mindenképp javasolt. Tekintettel az Ön korára, érdemes lenne komplex meddőségi kivizsgálást kérni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Korának megfelelő lényegében ez az érték, az AMH egyébként nem áll összefüggésben a teherbeesési képességgel ( nem gondolva arra akinek <0,1 az AMH-ja természetesen ). Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Befolyásolhatja a sperma minőségét így a teherbeesést. Mindenképp javasolt lenne csökkenteni az alkohol fogyasztást minden szempontból. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Az elküldött labor alapján nem volt peteérése. A progeszteronon kívül a többi érték rendben van. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! A vizsgálat nyugodtan elvégezhető, a sperma érése hosszabb folyamat. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu
        Kedves Kérdező! Pajzsmirigy terápiája most biztos nem megfelelő. A TSH mellé kontroll fT4-t javasolnék és eredménnyel endokrinológiai konzultációt. Addig legyenek kedvesek védekezni. A TSH érték lefelé megy egyébként az emelkedő bétaHCG miatt terhesség esetén. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu