Almás palacsinta
Hozzávalók:
- hozzávalók egy személyre: 60 g kenyérpor
- 1 tojás
- 20 ml tej
- 50 g alma
- 30 g lekvár
- szódavíz
- cukor
- citromhéj
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A kenyérport a tojással, tejjel, szódavízzel, cukorral, reszelt citromhéjjal, csomómentesre elkeverjük. A lereszelt almát a masszához keverjük és a tésztából kiolajozott tepsiben palacsintákat sütünk. Lekvárral megtöltve tálaljuk.
Hasonló receptek
Vargabéles
Desszert, Közepes
Epebetegség, Mogyorómentes
Londoni szelet
Desszert, Közepes
Mogyorómentes, Cukormentes
Szedres joghurt formában
Desszert, Közepes
Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás, Epebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes