Rozmaringos burgonya
Hozzávalók:
- 600 g burgonya
- 20 g margarin
- 12 g friss rozmaring
- 4 g só
Elkészítés:
A rozmaringot a margarinon átfuttatjuk, majd óvatosan hozzáadjuk az előzőleg már sós vízben megfőzött burgonyához. Tálaláskor friss rozmaringgal díszítjük.
Hasonló receptek
Zöldséges csirkemell
Egytálétel, Könnyű
Crohn, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Keringési problémák, Epebetegség, Köszvény
Karfiol korianderes öntettel
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajtos-tejfölös tészta
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes