Májjal töltött burgonya
Hozzávalók:
- 1kg máj
- 1nagy fej hagyma
- só
- őrölt bors
- fél pohár tejföl
- 30 dkg sajt
- személyemként kettő burgonya
Elkészítés:
A szokásos módon pirított májat készítünk. Körben személyenként két nagyobb burgonyát héjában megfőzünk, majd tisztítás után hosszában félbevágjuk és üreget kaparunk bele. Ezután a pirított májat levétől lecsurgatjuk és pépesre vágjuk és a burgonyába töltjük, majd kivajazott tűzálló tálba tesszük. A pirított máj levét tejfölös habarással besűrítjük és a burgonyára öntjük majd megszórjuk sajttal és előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük.
Hasonló receptek
Csirkés paella
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Juhtúrós lasagne
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Sonkás-paradicsomos rizottó
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes