Májjal töltött burgonya

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1kg máj
  • 1nagy fej hagyma
  • őrölt bors
  • fél pohár tejföl
  • 30 dkg sajt
  • személyemként kettő burgonya

Elkészítés:

A szokásos módon pirított májat készítünk. Körben személyenként két nagyobb burgonyát héjában megfőzünk, majd tisztítás után hosszában félbevágjuk és üreget kaparunk bele. Ezután a pirított májat levétől lecsurgatjuk és pépesre vágjuk és a burgonyába töltjük, majd kivajazott tűzálló tálba tesszük. A pirított máj levét tejfölös habarással besűrítjük és a burgonyára öntjük majd megszórjuk sajttal és előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük.

Hasonló receptek

Csirkés paella

Egytálétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Juhtúrós lasagne

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Sonkás-paradicsomos rizottó

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: