Almás burgonyasaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 600 g burgonya
  • 400 g alma
  • 100 g trappista sajt
  • 50 g vöröshagyma
  • 3 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál napraforgóolaj
  • 1 kávéskanál mustár
  • fehér bors ízlés szerint

Elkészítés:

A megtisztított burgonyát héjában megfőzzük, a megfőzött almát kis kockákra vágjuk, a vöröshagymát lereszeljük. A karikákra vágott burgonyát, almát, vöröshagymát összekeverjük és leöntjük a citromléből, olajból, mustárból, sóból, készített salátaöntettel. A végén keverjük össze a kis kockákra vágott sajttal. Lehűtve fogyasszuk. Díszíthetjük friss zöldpetrezselyemmel vagy bazsalikommal.

Hasonló receptek

Paradicsomos-spenótos tésztasaláta

Saláta, Könnyű

Vashiány, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Kelkáposztasaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Csirkesaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: