Zöldséges hús

Ételtípus: Főétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg sertéscomb
  • 40 dkg gomba
  • sárgarépa
  • 20 dkg zöldborsó (lehet mirelit borsó)
  • petrezselyem
  • őrölt fehérbors
  • olívaolaj
  • szerecsendió
  • tojás

Elkészítés:

A hagymát megdinszteljük, rátesszük a megtisztított, feldarabolt zöldségeket és fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a fűszereket, bors, szerecsendió s a tojással jól összedolgozzuk. A combot hegyes, éles késsel felnyitjuk, hogy a töltelékkel megtölthessük. Egy jénai tálat beolajozunk átesszük a megtöltött húst 1-2 evőkanál vízzel meglocsolva, alufóliával letakarva előmelegített sütőben megsütjük kb. 25-30 perc . Körettel tálaljuk. Energiaérték: 186 kcal, szénhidrát: 4 g

Hasonló receptek

Zöldségpogácsa sütőtökös raguval

Főétel, Közepes

Vashiány, Tejmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes, Laktózmentes

Chilis brokkoli, édesburgonya pürével

Főétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Grillezett halszeletek mustáros kapormártással

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Laktózmentes, Tejmentes

Új keresés

Válasszon diétát: