Zöldséges hús
Hozzávalók:
- 20 dkg sertéscomb
- 40 dkg gomba
- sárgarépa
- 20 dkg zöldborsó (lehet mirelit borsó)
- petrezselyem
- őrölt fehérbors
- olívaolaj
- szerecsendió
- tojás
Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük, rátesszük a megtisztított, feldarabolt zöldségeket és fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a fűszereket, bors, szerecsendió s a tojással jól összedolgozzuk. A combot hegyes, éles késsel felnyitjuk, hogy a töltelékkel megtölthessük. Egy jénai tálat beolajozunk átesszük a megtöltött húst 1-2 evőkanál vízzel meglocsolva, alufóliával letakarva előmelegített sütőben megsütjük kb. 25-30 perc . Körettel tálaljuk. Energiaérték: 186 kcal, szénhidrát: 4 g
Hasonló receptek
Zöldségpogácsa sütőtökös raguval
Főétel, Közepes
Vashiány, Tejmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes, Laktózmentes
Chilis brokkoli, édesburgonya pürével
Főétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Grillezett halszeletek mustáros kapormártással
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Laktózmentes, Tejmentes