Zsályás máj
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemáj
- őrölt bors
- 2 evőkanál olaj
- só
- 1 mokkáskanál szárított zsálya
- 2dl tejföl
- fél csokor petrezselyem
Elkészítés:
A májat csíkokra vágjuk, megborsozzuk, és az olajon megpirítjuk. Megsózzuk, zsályával megszórjuk, a tejföllel felöntjük, majd 10 percig pároljuk. Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel meghintjük.
Hasonló receptek
Kéksajtos pulykacsíkok dióval
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Majonézes hús
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Töltött sertéskaraj
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes