Zöldséges hal
Hozzávalók:
- 50 dkg hal
- 10 dkg burgonya
- 10 dkg sárgarépa
- 10 dkg gyalult patisszon
- 10 dkg gomba
- 20 dkg paradicsom
- só
- késhegynyi ?rölt fehér bors
- víz
- vaj
Elkészítés:
A megtisztított zöldségek közül vízben megpároljuk egy lábasban a burgonyát és répát, egy másik lábasban a patisszont és a paradicsomot. Ezután a zöldségeket olajban együtt megpirítjuk. A felszeletelt gombát külön pirítjuk meg. Előmelegített tűzálló edényben vajon megsütjük a halat a forró sütőben. Kb. negyed óra sütés után a halhoz hozzáadjuk a megpirított zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, majd fóliával letakarva még fél órát sütjük.
Hasonló receptek
Diétás csirkevagdalt
Húsétel, Közepes
Crohn, Hasnyálmirigy, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Fűszeres halfilé
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tiroli máj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes