Almaboros puncs

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 liter almabor
  • 4 dkg fahéjas cukorszirup
  • 6 szegfűszeg
  • 2 darabka fahéj
  • csipetnyi szerecsendió (reszelt)
  • csipetnyi őrölt gyömbér
  • 2 narancs
  • 1 citrom

Elkészítés:

Az almabort a sziruppal, a szegfűszeggel, a fahéjjal, a szerecsendióval és a gyömbérrel megmelegítjük. Hozzáadjuk a meghámozott és gerezdekre szedett citromot és narancsot. Újra tűzre tesszük és felforraljuk. Leszűrjük és tűzálló csészékbe töltjük.

Hasonló receptek

Erőnlétfokozó ital

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sütőtöksorbet

Ital, Könnyű

Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Kávékülönlegesség

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: