• Ötéves a WEBBeteg

   Ötévesek lettünk: A WEBBeteg.hu egészségportál immár fél évtizede törekszik arra, hogy hitvallásához híven a hagyományos orvoslás eredményeit, értékeit, tudását hitelesen közvetítse. Születésnapunk alkalmából szeretnénk régi és új olvasóinkat értékes nyereményekkel meglepni. Nekünk öröm, Önnek csak egy megosztás vagy regisztráció és máris a nyereményekre esélyesek közé tartozik! Ünnepeljünk együtt!

   WEBBeteg -
   Orvosoktól betegeknek, hitelesen!

   Egészségportálunk immár öt éve áll rendelkezésére friss információkkal, szakértői tudásával, hiteles adatbázisaival az egészségtudatos internethasználóknak. Működésünk eddigi ideje alatt több mint 74 ezer látogatói kérdésre válaszoltak orvosaink, felhasználóink több mint 14 ezer, orvosilag hiteles cikk között böngészhetnek, laikusoknak szóló betegségleírásokat találhatnak oldalunkon.

   Nyereményjáték - Íme az eredmények

   Születésnapunk alkalmából nyereményjátékra hívtuk Önöket. Látogatóinktól azt kértük, hogy a Facebook közösségi portálon osszák meg ezt a cikket vagy posztunkat vagy regisztráljanak a WEBBetegre. A sorsoláson valamennyi, a megosztásban részt vevő vagy regisztráló látogatónk automatikusanrészt vett.

   Nyereményeink:

   Öt darab páros belépő a Vitalexpo kiállításra

   10 ezer Ft értékű vérnyomásmérő

   A vérnyomásmérő készüléket nyerte:

   Tósoky Ica


   Páros VitalExpo belépőjegyet nyert:

   Nutter Andrea

   Vágner Ferencné

   Hajas János

   Rutkovszkiné Komáromi Zita

   Tóthné Éva


   A nyerteseket a megadott elérhetőségeken keresztül keressük 3 munkanapon belül, és tájékoztatjuk a nyeremény átvételének módjáról.

   Gratulálunk!

   Negyven orvosszakértő

   Megbízható, informatív egészségügyi tartalmak és alkalmazások

   14000 cikk, 30 teszt, infografikák, videók, interaktív megoldások - orvosoktól

   Felület a betegeknek a szakértőkkel történő és az egymás közötti kommunikációhoz

   Tartalmak és szolgáltatások valamennyi korosztály és nem számára

   Történetünk legnépszerűbb cikkei:

   A pulzus tapintásával indirekt adatot nyerünk a vérnyomásról, következtethetünk érszűkületre, illetve bizonyos szívbillentyű betegségekre, valamint fontos információt kapunk különböző ritmuszavarok esetén.

   Mire utal a pulzusszám? Mennyi az optimális tartomány? »

   Magyarországon a halálozási okok második helyén a daganatos megbetegedések állnak. A daganatos betegségeknél különösen fontos lenne a megelőzés, a szűrővizsgálatok elvégzése és a korai diagnosztika...

   A leggyakoribb daganatok első tünetei »

   A nyirokcsomók a szervezetben elszórtan, a nyirokerek mentén elhelyezkedő, a nyirokrendszer részét képező szervek. Kb. 500-600 nyirokcsomó található diffúzan, illetve csoportosan a nyak, a hónalj, a mellkas, a has és az ágyék régiójában...

   Nyirokcsomó gyulladás és nyirokcsomó megnagyobbodás »

   Minden betegre legalább egy ember jut, akinél még nem jelentkeztek a cukorbetegség tünetei, ezért nem is tud róla. Ismerje meg a cukorbetegség fő tüneteit, első jeleit!

   A cukorbetegség tünetei, figyelmeztető jelei »

   A mélyvénás trombózis veszélyes, sokszor halálos szövődményekkel járhat. Ha a vénában kialakult trombus egy része leszakad és az embólus a tüdőbe jutva elzár egy verőeret halálos kimenetelű tüdőembólia alakulhat ki.

   A mélyvénás trombózis tünetei és okai »

   A tüdő gyulladását (pneumónia) leggyakrabban kórokozó (főleg vírus vagy baktérium) váltja ki, ritkábban irritáló gáz, füst, vagy allergiát okozó (allergén) por, permet (aeroszol). A fertőzés sokszor megfázás, influenza után jelentkezik...

   A tüdőgyulladás és tünetei »

   A WEBBeteg Facebook története

   A WEBBeteg 2010 óta saját profillal rendelkezik a közösségi portálon. Az alábbiakban összegyűjtöttük Önöknek, melyek voltak (különböző szempontok szerint) az utóbbi hónapok kedvencei látogatóinknak a Facebookon.

   A legtöbb interaktivitást kiváltó tartalmaink az elmúlt hónapokban:


   Így maradhat egészséges és fitt a téli hónapokban is! - Az életmód és a táplálkozási szokások megváltoztatásával jelentősen csökkenhet ezeknek a betegségeknek a kialakulási kockázata.

   Bővebben a téli időszak egészséggel kapcsolatos tudnivalóiról »

   A magas láz csillapítása - A láz csillapítására már számos lehetőség van. A megfelelő módszer kiválasztásakor főként arra kell odafigyelni, hogy a beteg csecsemő, gyermek vagy felnőtt. Nem minden korosztálynak felel meg valamennyi lázcsillapító eljárás.

   Bővebben a lázcsillapításról »

   A savanyú káposzta hatásai - A savanyú káposztából számtalan ízletes étel készíthető, ám nem csak ezért szeretjük. A savanyú káposzta, és annak leve ugyanis tele van vitaminokkal, a bélrendszerre jótékony hatással van...

   Bővebben a savanyú képoszta hatásairól »

   Természetes és szintetikus vitamin - Néhány alapvető fontosságú dologról sosem hallunk a szintetikus vitaminok reklámhirdetéseiben, pedig sok embert érdekelne bizonyára az a tény, hogy miközben egészségét óvni akarja, mennyire árthat...

   Bővebben »

   Csontritkulásban szenvedő betegek étkezése - A csonttömeg fiziológiás csökkenése a 40. életévüket betöltött személyeknél indul meg, ahogy előrehalad a kor, egyre gyakoribbá válik, és töréseket okoz.

   Bővebben a csontritkulásban szenvedők étrendjéről »


   Orvos válaszol szolgáltatás

   Portálunkon hetvennél több szakértő orvos válaszol a látogatóink által feltett kérdésekre. A WEBBeteg.hu egészségportál Orvos Válaszol szolgáltatása havonta egy kérdésig díjmentes. Ötéves történetünk ideje alatt több mint 74 ezer kérdést válaszoltak meg orvosszakértőink. Ha kérdése van, Ön is felteheti egy egyszerű regisztráció után.

   Regisztráláshoz kattintson ide! »

   A nyereményjáték szabályzata:

   A nyereményjátékban azok 18. életévüket betöltött Facebook látogatók vehetnek részt, akik 2013. február 4 és 2013. február 15-én 15 óráig megosztják a WEBBeteg szülinapi tartalmát Facebookon vagy regisztrálnak a WEBBeteg honlapján található regisztrációs panelen: https://www.webbeteg.hu/regisztracio. A nyereményjátékban csak az vehet részt, aki magyarországi lakcímmel rendelkezik és van adóazonosító száma. A játék 2013. február 4-én 10 órakor kezdődik és 2013. február 15-én 15 órakor zárut. Sorsolás: 2013. február 15-én 16 órakor. A játék időtartama alatt a Facebookon megosztást végzők nyereménysorsoláson vesznek részt. Emellett kisorsolásra kerül 5db páros belépő a Vitalexpo kiállításra. A sorsolással egyidejűleg a szervezők valamennyi nyeremény mellé 1-1 pótjátékost is kiválasztanak. A játékban nem vehetnek részt a H2Online Kft., a WEBBeteg Kft. és a Szinapszis cégcsoport alkalmazottai, és az alkalmazottak hozzátartozói. A nyeremény megváltoztatásának jogát a H2Online Kft. fenntartja. A nyertesek értesítése e-mailben, a nyertesek Facebook profilján keresztül történik. Amennyiben a nyertes 10 munkanapon belül nem jelentkezik nyereményéért, a nyeremény átvételére a soron következő pótjátékos válik jogosulttá. A nyertest további adó- és/vagy járulékköltség nem terheli. A nyertes kiválasztása véletlenszámgenerátor alkalmazásával történik.