Vélemények a WEBBetegről

Januárban kértem Önöktől segítséget, férjem alvászavara miatt. A kapott válasz alapján elcipeltem szakorvoshoz és most őszintén hálás vagyok, mert hosszú hónapok óta, tegnap először, újra nevetve ébredt!
Mégegyszer nagyon köszönöm!!! Bea

Itt köszönöm meg a lányom nevében is a feltett kérdéseinkre a Kedves, Segítőkész Orvosaiknak, akik idejüket nem sajnálva részletes precíz és tájékoztató válaszukat, akik gyorsan megírják.
Minden esetben Hálás szívvel köszönjük - a többi beteg nevében is nyugodtan mondhatom.

Korrekt, őszinte válaszokat kapunk, bár így lenne ez a személyesen felkeresett orvosaink esetében is mindig. Akkor nem lenne ennyi kérdésünk, és levelek se az Önöknél karitatív munkát végző orvosoknak sem.
Erőt, egészséget kívánok Kedves Mindnyájuknak az oldal vezetőinek, akiknek szintén hálás köszönet, mert nagyon jó, hogy van, rengeteg információ, ismeretanyag eljut hozzánk,akik ezen a területen tájékozatlanok vagyunk.

Tisztelettel Üdvözlöm Mindnyájukat: Éva, egy nagycsaládos szívbeteg anyuka

Ha még nem küldtem Önöknek köszönő üzenetet, akkor most megteszem. Nagyon sok örömet okoz ez az oldal. Olyan alapos felvilágosításban van részem Önök által. Meg merem kockáztatni, talán még egy pár évvel tovább is élek, azáltal, hogy eligazodok az egészség terén érthető, világos, értelmes írások alapján. Nagyon sok köszönetet küldök mindenkinek, aki közreműködik az egyszerű emberek, egészség tájékoztatásában. Isten áldja Önöket!

Tisztelt Cím! Egyik ismerősöm küldött egyszer egy Önöktől kapott hírlevelet, nagyon megtetszett, kérném, hogy a jövőben az e-mail címemre küldjenek nekem is.

Nagyon jó ez az oldal, sok a hasznos információ, hozzáértőek a válaszoló orvosok. Kívánjuk, hogy maradjon mindig ilyen igényes, és sok sikert az üzemeltetéshez.