• Visszér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! Kb. 2 hete majd hogy nem egyfolytában zsibbad, feszül a jobb lábam. A lábfejemen az erek duzzadtak és a lábam hátulsó oldalán is feszülő érzetem van. Gyakori a tűszúrásszerű fájdalom és a nehéz láb érzés. Ezzel a problémával fordultam a háziorvosomhoz, aki azt mondta ez semmiképpen sem kezdődő viszér. A lábamon az erek sötétek, nagyon jól láthatóak. Az volna a kérdésem, ha a háziorvosom elintézte ezt a kérdést B1 vitaminnal, hová forduljak segítségért? Bőrgyógyász, vagy érsebész, akihez fordulnom kellene? Már nagyon el vagyok keseredve, mivel szerintem elég fiatal vagyok ehhez és elkeserítő, hogy nem tudom kit keressek fel, miközben a fájdalom folyamatos. Várom mihamarabbi válaszát! Tisztelettel

        Dr. Járányi Zsuzsanna válasza a visszér témában

        Tisztelt Kérdező ! Panaszai alapján felemerül a mélyvénás thrombozis lehetősége is, úgyhogy mielőbb keressen fel egy angiológiai szakrendelést. Üdvözlettel dr Járányi

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 23., 15:44; Megválaszolva: 2011. október 11., 13:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés