• Vízszeres a lábam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Azt szeretném megkérdezni hogy az egyik lábamon kicsit kint vannak az erek biztos hogy vízszeres lett és ennek hatására hogyan tudnám kezelni a lábamt? és jelentkezhet probléma mert focizok már 10 éve és szeretném folytatni ez befolyásolhatja majd a focit?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a visszér témában

        Kedves Kérdező! Asportolás inkább ajánlott, mintsem lebeszélném róla, használjon Lioton gélt, kúraszerűen vénás keringésjavító gyógyszert, ha túlsúlyos, akkor fogyás segíthet a problémán.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 29., 13:07; Megválaszolva: 2011. május 30., 16:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Édesanyám bal bokája fölött tenyérnyi pirosas barnás folt jelent meg a nyár közepén.természetesen orvosi vivzsgálatokon,ultrahang,vettünk részt,trombust nem találtak.kompressziós harisnyát visel,minden este kenem a lábát vadgesztenye...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés