• Miért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        17 éves vagyok, viszonylag sovány testalkatú. A bal vádlimon egy duzzadt ér keletkezett, egyébként nem fáj. Szerintem a viszonylag soványságom és a megerőltetés miatt keletkezett. Már láttam, hogy egy lány is már kérdezte egy ilyen kérdésben. Időm nincs elmenni az orvoshoz, remélem Ön tid adni magyarázatot. Tisztelettel Egy aggódó magyar..

        Dr. Boros Miklós válasza a visszér témában

        Tisztelt Kérdező! Tágult visszérről lehet szó. Hordjon rugalmas harisnyát és keressen fel érsebészeti szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 14., 18:40; Megválaszolva: 2011. március 17., 14:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés