• Visszerek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorNő/Úr! Hajszál erek /seprű erek ill. a lábszáramon viszerek kialakulását tapasztalom kb 1 éve. Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e olyan természetes gyógymód, pl. kapszula, amit szájon át történő szedés esetén a viszerek kialakulása csökkenthető, ill. a jelenlegi állapot visszafordítható. Tudom hogy örökletes, próbáltam krémeket,amik nem igazán használnak, vannak harisnyák de ilyet nem szeretnék. Esztétikailag zavar.Várom válaszát. Tisztelettel!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a visszér témában

        Kedves Kérdező! van, ilyen például a Rutinoscorbin vagy a Kalmil.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 22., 20:27; Megválaszolva: 2011. február 24., 15:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés